Ντύστε το γάμο σας στα λευκά

Ένα χρώμα που ταιριάζει απόλυτα στη νυφική διακόσμηση.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017
Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017
pinterest

Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για τη διασκόσμηση του γάμου σας, που πραγματικά αν τις αναλύσετε όλες στο τέλος θα μπερδευτείτε και δε θα ξέρετε ποια να επιλέξετε. Διαφορετικά είδη λουλουδιών, διάφορες αποχρώσεις, κεράκια, λεπτομέρειες για το τραπέζι ευχών, γλυκίσματα, είναι τόσα που πρέπει να σκεφτείτε και να συνθέσετε μεταξύ τους, για να ταιριάζουν.

Κάντε την αρχή με το στολισμό, επιλέγοντας αρχικά την απόχρωση που θέλετε να κινηθείτε. Μία safe and chic επιλογή, είναι αναμφισβήτητα το λευκό χρώμα. Μπορείτε να βρείτε διάφορα είδη λουλουδιών, φθηνά ή ακριβά, ψηλά ή κοντά, να τα στολίσετε μόνα τους ή συνοδευόμενα από πρασινάδα, σε χαμηλά ή ψηλά βάζα, με κεράκια, πάνω σε κομμάτια ξύλο, σε κυκλικούς καθρέφτες. Ό,τι mix και αν κάνετε είναι σίγουρο ότι η διακόσμησή σας θα είναι chic, θα εμπνέει ηρεμία και σίγουρα ρομαντισμό.

Μία ενδεικτική to-do-list για τις καλοκαιρινές brides-to-be

Το λευκό χρώμα δίνει ένα μινιμαλισμό στο χώρο, που πραγματικά είναι απαραίτητος κάποιες φορές για τη διακόσμηση του γάμου. Με τόσες επιλογές τυχαίνει να υπερβάλλουμε και να δημιουργούμε υπερπαραγωγές, με αποτέλεσμα να κάνουμε και μικρά λαθάκια.

Τα πιο όμορφα Rustic προσκλητήρια γάμου

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν θα σας βοηθήσουν να πάρετε ιδέες και να δημιουργήσετε από την πιο minimal, classy μέχρι την πιο huge και φαντασμαγορική διακόσμηση.

12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: ΓΑΜΟΣ| ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ| ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ| ΛΕΥΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ| ΛΕΥΚΟΣ ΓΑΜΟΣ
MORE FOR YOU