Ιδέες για το hashtag του γάμου σας

Μην αμελήσετε να βρείτε ένα μοναδικό!

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017
Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017
pinterest

Ζούμε στην εποχή των social media και είναι σχεδόν δεδομένο ότι την ημέρα του γάμου σας, οι περισσότεροι φίλοι-συγγενοί σας, θα σας φωτογραφίσουν και θα μοιραστούν αυτή τη φωτογραφία στα προφίλ τους στα social.


Την επόμενη ημέρα ακόμα και να σας έχουν κάνει tag, είναι σχεδόν αδύνατον να προλάβετε να τις δείτε όλες. Όλο και κάποια θα σας ξεφύγει. Προτείνουμε λοιπόν να δημιουργήσετε ένα hashtag, εμπνευσμένο από τα ονόματά σας ή με ένα μήνυμα που χαρακτηρίζει εσάς, σα ζευγάρι.
Πριν το επιλέξετε κάνετε ένα search, να δείτε αν υπάρχουν φωτογραφίες με το συγκεκριμένο. Ιδανικά βρείτε ένα μοναδικό και ενημερώστε τους φίλους σας.

Προσωπικά, είχα ξεκινήσει να το χρησιμοποιώ στα δικά μου προφίλ, μία εβδομάδα πριν το γάμο μου, σε photos της προετοιμασίας. Επιπλέον είχα ζητήσει από το διακοσμητή να το τοποθετήσει στα τραπέζια των φίλων μου, αλλά και στο τραπέζι ευχών.

Στην gallery που ακολουθεί σας δίνουμε ιδέες πώς να δείξετε το hashtag σας, στο στολισμό του γάμου σας. Επιπλέον επιλέξαμε φωτογραφίες από γάμους διάσημων και ενδεικτικά σας αναφέρουμε τι hashtag θα μπορούσαν να είχαν.

Πάρτε ιδέες!

12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 Tags: ΓΑΜΟΣ| HASHTAG| ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ| ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ| HASHTAG ΓΑΜΟΥ| CELEBRITIES WEDDING
MORE FOR YOU