Γιατί τα κεριά είναι απαραίτητα στο στολισμό του γάμου σας;

Ακόμα και μόνα τους μπορούν να συνθέσουν την ιδανική διακόσμηση.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018
Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018
pinterest

Αυτή η ρομαντική πινελιά που θέλουμε να έχουμε στο στολισμό του γάμου μας, έρχεται μέσα από τον κατάλληλο φωτισμό. Και τα κεριά είναι τα στοιχεία που μπορούν να προσφέρουν το φως που ζητάμε. Όσο περισσότερα στο χώρο, τόσο πιο έντονος ο φωτισμός.

 

Συνδυάζονται άψογα με λουλούδια, πράσινα φυλλώματα ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία. Ανάλογα με το στιλ που θέλουμε να βγάλουμε, θα επιλέξουμε και τα υπόλοιπα αντικείμενα. 

Σε κάθε περίπτωση τα κεριά και συγκεκριμένα τα λευκά-η πιο ασφαλής επιλογή-μπορούν ακόμα και μόνα τους να συνθέσουν ένα ρομαντικό στολισμό.

Για να σας βοηθήσουμε, σας δίνουμε κάποιες ιδέες στην gallery που ακολουθεί. Αν η ημερομηνία του γάμου σας απέχει από τη σημερινή, προσπαθήστε να κάνετε ακόμα και μόνοι σας το στολισμό. Βγείτε στην αγορά και εξοπλιστείτε με όσα χρειάζεστε, ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων σας και ξεκινήστε να δοκιμάζετε συνθέσεις.

15 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΓΑΜΟΣ| ΚΕΡΙΑ| ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ| ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ| ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΚΕΡΙΩΝ
MORE FOR YOU