Το νυφικό χτένισμα που ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες

Ποια είναι η πινελιά που μπορεί να το κάνει ακόμα πιο stylish;

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018
Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018
Photo by Marius Muresan on Unsplash

Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι βολεύει περισσότερο να έχουμε πιασμένα τα μαλλιά μας. Ιδιαίτερα οι νύφες, που ιδρώνουν λόγω της υψηλής θερμοκρασίας αλλά και επειδή είναι πολλές οι υποχρεώσεις εκείνη την ημέρα, το συγκεκριμένο hairstyle είναι η ιδανική επιλογή.

Και αν πρέπει να επιλέξουμε έναν κότσο που ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες, ανεξάρτητα από ηλικία, στιλ νυφικού, τότε αυτός είναι αναμφισβήτητα ο χαλαρός, ατημέλητος. 

Δοκιμάστε στην πρόβα για το χτένισμα να κάνετε ένα χαλαρό updo. Κρατήστε το για ώρες, για να βεβαιωθείτε ότι δε θα σας χαλάσει κατά τη διάρκεια του γάμου σας. Σκεφτείτε ότι θα χορέψετε, θα χαιρετήσετε κόσμο, μπορεί κάποιος να σας κάνει μία κίνηση και κάτι να χαλάσει. Σκεφτείτε όλα τα πιθανά σενάρια που μπορεί να συμβούν εκείνη την ημέρα και ζητήστε από τον κομμωτή σας να σας δώσει τα κατάλληλα αξεσουάρ για να μπορέσετε να το φτιάξετε σε περίπτωση που χαλάσει. 

Τέλος δοκιάστε να φορέσετε και ένα αξεσουάρ μαλλιών. Στεφάνι λουλουδιών, στέκες διακοσμημένες από μαργαριτάρια ή πέτρες, είναι μία πινελιά που θα κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο το χτένισμά σας. 

18 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: HEADBANDS| UPDO| ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ| ΧΑΛΑΡΟ ΠΙΑΣΙΜΟ| ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΑΛΛΙΩΝ| ΑΤΗΜΕΛΗΤΟΣ ΚΟΤΣΟΣ
MORE FOR YOU