Ο νησιώτικος γάμος

Το στιλ που σας ταιριάζει αλλά και όλα όσα πρέπει να σκεφτείτε για τους καλεσμένους σας

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Κυριακή, 1 Απριλίου 2018
Κυριακή, 1 Απριλίου 2018

Όλα είναι πιο λιτά, όλα είναι πιο απλά... αυτό πρέπει να έχετε στο μυαλό σας αν οργανώνετε το γάμο σας σε κάποιο από τα όμορφα νησιά μας.

Από την άλλη αν εσείς μένετε στην Αθήνα, τότε θα χρειαστεί να τα οργανώσετε όλα εξ αποστάσεως, ωστόσο δεν είναι κάτι που δε γίνεται και σίγουρα θα υπάρχουν εθελοντές που θα σας βοηθήσουν.

Στολισμός

Το μέρος που έχετε διαλέξει είναι ξεχωριστό από μόνο του. Αφήστε τις υπερβολές στην άκρη. Αρκούν μερικά λουλούδια για να στολίσετε τα τραπέζια ή μόνο κάποια κεριά για να έχετε τον ιδανικό φωτισμό.

15 photos

Νυφικό

Όσο πιο απλό, τόσο πιο ρομαντικό. Η αρχαιοελληνική γραμμή ταιριάζει απόλυτα σε εσάς και γενικότερα τα νυφικά που είναι σε ανάλαφρα υφάσματα και έχουν αέρα στις κινήσεις σας.

9 photos

Μακιγιάζ/Μαλλί

Μπορείτε να χτενιστείτε αλλά και να βαφτείτε ακόμα και μόνες σας. Ιδανικό hairstyle τα beach waves, τα οποία μπορείτε να πετύχετε με τη βοήθεια του salt spray. Όσο για το μακιγιάζ ξεχάστε τις υπερβολές και εκεί. Επιλέξτε ένα ρομαντικό ηλιοκαμμένο look και βρείτε απλά το lip gloss που χαρίζει λάμψη στα χείλη σας.

Φυσικά για να πετύχουμε ένα απαλό μακιγιάζ, πρέπει να έχουμε μαζί μας τα κατάλληλα προϊόντα:

9 photos

Καλεσμένοι

Δώστε προσοχή στους καλεσμένους σας και φροντίστε από νωρίς να έχετε εξασφαλίσει για εκείνους χώρο διαμονής αλλά και τρόπο μεταφοράς. Ενημερώστε τους και δώστε τους όλες τις εναλλακτικές που έχουν, για να μπορέσουν να οργανωθούν από νωρίς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: ΓΑΜΟΣ| ΕΛΛΑΔΑ| ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ| ΑΠΛΟ ΝΥΦΙΚΟ| ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ| ΚΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΓΑΜΟΥ
MORE FOR YOU