5+1 προτάσεις για να στολίσετε το νυφικό σας χτένισμα

Βρείτε αυτή που ταιριάζει στο δικό σας στιλ!

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018
Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018
Photo by Brittany Martin on Unsplash

Ένα όμορφο αξεσουάρ στα μαλλιά σίγουρα θα κάνει πιο ενδιαφέρον το νυφικό σας χτένσιμα. Και οι επιλογές είναι αρκετές, καλύπτουν όλα τα γούστα, από τις νύφες που θέλουν να είναι απλές, μέχρι εκείνες που θέλουν να είναι πιο εντυπωσιακές και μοντέρνες.

Πέπλο: Το συγκεκριμένο αξεσουάρ που φοριέται στα μαλλιά σας είναι ίσως το πιο κλασσικό. Είναι ένα ‘σήμα κατατεθέν’ θα λέγαμε για να ξεχωρίζετε ως νύφη εκείνη την ημέρα. Ταιριάζει με κάθε στιλ νυφικού και μαλλιού. 

Τιάρα:  Είναι ένα πριγκιπικό αξεσουάρ που ταιριάζει κυρίως σε παραμυθένιες νύφες. Μην το προτιμήσετε σε περίπτωση που επιλέξετε ένα απλό, minimal νυφικό εκτός αν διαλέξετε κάτι πολύ μικρό και διακριτικό. 

Τσιμπιδάκια για τα μαλλιά: Είναι ωραίο να στολίσετε τα μαλλιά σας ή τον κότσο που έχετε φτιάξει με τσιμπιδάκια που έχουν μία μικρή λεπτομέρεια.  Μπορείτε ακόμα να βάλετε αληθινά λουλούδια. Είναι άκρως ρομαντικό στοιχείο και θα σας κάνει ξεχωριστές.

Κορδέλα στα μαλλιά: Για τις εναλλακτικές νύφες, ένα κομμάτι λευκής κορδέλας στο κεφάλι σας με δέσιμο εμπνευσμένο από το boho style. Οι υπόλοιπες φορέστε τη όπως φοράτε τις στέκες σας.

Λουλούδι: Μπορείτε να πιάσετε τα μαλλιά σας από τη μία πλευρά και από την άλλη να βάλετε ένα μεγάλο λουλούδι ή να το στερεώσετε πάνω στον κότσο σας. Διαλέξτε το λουλούδι που σας εκφράζει.

Βέλο: Ξεχωρίστε με το συγκεκριμένο αξεσουάρ. Ταιριάζει συνήθως σε νυφικά με στιλ εποχής, ωστόσο μπορεί να κάνει ιδιαίτερο, ένα κλασσικό, απλό νυφικό. 

18 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: ΜΑΛΛΙΑ| ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ| ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ| ΠΕΠΛΟ| ΒΕΛΟ| ΤΙΑΡΑ
MORE FOR YOU