Αντικαταστήστε το make up με την BB cream

Είναι ιδανική για το καλοκαίρι.

Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014 Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014

Είναι ιδανική για το καλοκαίρι.

Τα στιλιζαρισμένα looks δεν ταιριάζουν στον καλοκαιρινό καιρό. Κρατήστε ανάλαφρο στιλ στα ρούχα σας, τα μαλλιά σας και το μακιγιάζ. Η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνετε είναι να αντικαταστήσετε από το νεσεσέρ σας το make up, με μία BB Cream. Είναι ενυδατική, έχει ικανοποιητική κάλυψη και δεν δημιουργεί λιπαρότητα, την οποία δεν χρειάζεστε το καλοκαίρι με την ζέστη. BB Απλώστε την κανονικά στο πρόσωπό σας και αν δείτε ότι υπάρχουν ακόμα ατέλειες, προσθέστε τοπικά ελάχιστο cocnealer. Στη συνέχεια τοποθετήστε τα υπόλοιπα προϊόντα, terracotta, μολύβι ματιών, κραγιόν, σκιές και μάσκαρα.

Η BB Cream της Garnier περιέχει και δείκτη προστασίας 15SPF, ο οποίος σας προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Χρησιμοποιήστε την από το πρωί, μέχρι το βράδυ για το μακιγιάζ σας και χαρίστε στο πρόσωπό σας το ανάλαφρο, flawless, καλοκαιρινό make up look που του ταιριάζει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.Tags: ΜΑΚΙΓΙΑΖ| FLAWLESS MAKE UP| ΑΝΑΛΑΦΡΟ LOOK| GARNIER| BB CREAM
MORE FOR YOU