Πώς θα πετύχουμε μαύρισμα χρησιμοποιώντας αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας

Υπάρχει τρόπος και το μαύρισμα που πετυχαίνουμε είναι ομοιόμορφο

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη, 15 Μαΐου 2018
Τρίτη, 15 Μαΐου 2018
Photo by Glen Jackson on Unsplash

Αυτό που επιθυμούμε όλοι τους καλοκαιρινούς μήνες είναι να έχουμε μαυρισμένη επιδερμίδα. Από την άλλη ωστόσο η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη, ακόμα και για τις ώρες που καθόμαστε στη σκιά. 
 

TIP!


Πολλοί αισθάνονται ότι δεν μπορούν να πετύχουν και τα δύο. Κι όμως υπάρχει ένας τρόπος για να αποκτήσουμε bronze επιδερμίδα, παρέχοντας παράλληλα στο δέρμα μας την απαραίτητη αντηλιακή προστασία.

Τις πρώτες εβδομάδες που ακόμα η επιδερμίδα μας είναι λευκή, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνο αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας. Λίγες ημέρες αργότερα, που έχει σπάσει ελαφρώς το χρώμα μας, πριν βγούμε στον ήλιο, ιδανικά 30 λεπτά νωρίτερα εφαρμόζουμε σε σώμα και πρόσωπο αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας. Όταν κάτσουμε για ηλιοθεραπεία, πάνω από την αντηλιακή κρέμα, εφαρμόζουμε λάδι μαυρίσματος. Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε σταδιακό και το πιο σημαντικό, ομοιόμορφο μαύρισμα, χωρίς να προκαλούμε βλάβες στο δέρμα μας.

Ανανεώνουμε αντηλιακό και λάδι ανά δύο ώρες, ενώ σε περίπτωση που ιδρώσουμε ή βραχούμε σε θάλασσα η πισίνα εφαρμόζουμε ξανά σε στεγνό, καθαρό δέρμα.

Εξίσου σημαντική είναι και η περιποίηση του δέρματος, μετά την ηλιοθεραπεία. Ένα προϊόν after sun μας βοηθάει να διατηρήσουμε το μαύρισμά μας, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ| ΜΑΥΡΙΣΜΑ| ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ| ΛΑΔΙ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ| ΥΨΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
MORE FOR YOU