Γιατί το face mist είναι απαραίτητο στο καλοκαιρινό μας νεσεσέρ;

Το χρησιμοποιούμε κατά την ηλιοθεραπεία, σαν after sun προϊόν, αλλά ακόμη και στο μακιγιάζ μας!

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018
Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018
Photo by Angelina Litvin on Unsplash

Οι καλοκαιρινές διακοπές δεν αργούν να φτάσουν και ήδη μετράμε αντίστροφα τις ημέρες. Επειδή ήδη έχουμε μπει στη διαδικασία να φτιάξουμε το καλοκαιρινό μας νεσεσέρ εκτός από τα προϊόντα ενυδάτωσης αλλά και αντηλιακής προστασίας, δεν αμελούμε να επιλέξουμε και αυτά που αφορούν την after sun περιποίηση ή αλλιώς τα προϊόντα που εφαρμόζουμε μετά αλλά και κατά την ηλιοθεραπεία. 

TIP!

Είναι απαραίτητα στο γυναικείο νεσεσέρ καθώς από τη μία μας βοηθούν να διατηρήσουμε την sunkissed επιδερμίδα, ενώ παράλληλα χαρίζουν αυτή την extra ενυδάτωση που χρειαζόμαστε μετά την έκθεσή μας στον ήλιο. Επίσης μην ξεχνάμε ότι όταν απολαμβάνουμε τον ήλιο, θέλουμε μία αίσθηση δροσιάς και αυτή μπορεί να μας την προσφέρει μόνο το face mist.

Τα έχουμε πάντα μαζί μας για να δροσιζόμαστε κατά την ηλιοθεραπεία αλλά και για να ενυδατώνουμε το δέρμα μας.

Τα face mists δροσίζουν, ενυδατώνουν, καταπραϋνουν το δέρμα, ενώ εκτός από την παραλία μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε ακόμα και για να ανανεώσουμε το μακιγιάζ.

Με άλλα λόγια το συγκεκριμένο προϊόν έχει τρομερά οφέλη που αφορούν την φροντίδα της επιδερμίδας. Και όλα γίνονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, με ένα μόνο ψέκασμα, από μία Α απόσταση στο πρόσωπο. 
 

Extra Tip: Aν το μακιγιάζ είναι έντονο, ψεκαστείτε, ταμποναριστείτε με το προϊόν και η βάση θα γίνει άμεσα πιο ελαφριά.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ| ΜΑΥΡΙΣΜΑ| ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ| ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ| FREZYDERM| MIST| FACE MIST
MORE FOR YOU