GET READY FOR SUMMER

Πως να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας πριν το μακιγιάζ


4 Ιουλίου 2014

Θα σας αποκαλύψουμε ένα σημαντικό μυστικό του επαγγελματικού μακιγιάζ!

Κάθε γυναίκα επιθυμεί να έχει ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα. Επιπλέον σε καμία δεν αρέσει το έντονο μακιγιάζ, όσο αναφορά την βάση του προσώπου. Όλες θέλουν να δείχνουν φυσικά βαμμένες και να τονίζουν μάτια, χείλη ή και τα δύο μαζί. Ένα μυστικό για να το πετύχετε αυτό είναι να έχετε ενυδατωμένη επιδερμίδα. Εκτός από την κρέμα προσώπου, την οποία εφαρμόζεται πριν το μακιγιάζ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ένα ενυδατικό νεράκι.

Δημιουργήστε υγρασία στο πρόσωπό σας και βρέξτε ελάχιστα και το σφουγγάρι ή το πινέλο, με το οποίο θα απλώσετε το make up σας. eyes Θα διαπιστώσετε ότι το υλικό θα απλωθεί καλύτερα και πιο ομοιόμορφα στο πρόσωπό σας και εσείς θα δείχνετε λαμπερές και φυσικά βαμμένες. Σε διάφορα σημεία του προσώπου σας που έχετε τυχόν σημάδια, τοποθετήστε τοπικά concealer, με ταμποναριστές κινήσεις.

Το νερό-ντεμακιγιάζ Micellaire της Garnier εκτός από ιδανικό ξεβαφτικό είναι και ένα ενυδατικό προϊόν που μπορείτε να εφαρμόσετε πριν το μακιγιάζ σας. Θα καθαρίσει την επιδερμίδα σας, θα σας ενυδατώσει και θα σας βοηθήσει να έχετε ένα πιο φυσικό μακιγιάζ. Δοκιμάστε το σε μία διαφορετική χρήση του λοιπόν.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.