Η οικονομία χρόνου είναι το δώρο που χρωστάμε στην οικογένειά μας

Δεν είναι λίγες οι φορές που πέφτουμε στην παγίδα να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο σε άλλα πράγματα και όχι στην ίδια μας την οικογένεια.

4moms
4MOMS Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016
Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

Πως ο χρόνος είναι το μόνο που δεν περισσεύει στην σύγχρονη μητέρα είναι πλέον παγιωμένο αξίωμα. Οι ρόλοι που έχει να εξυπηρετήσει δεν είναι μόνο αρκετοί μα και αρκετά σύνθετοι. Όλα γύρω της ζητούν ενέργεια, προσοχή, φροντίδα και πάνω από όλα χρόνο, μια καθόλου σχετική έννοια.

Και δεν είναι λίγες οι φορές που πέφτουμε στην παγίδα να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο σε άλλα πράγματα και όχι στην ίδια μας την οικογένεια, στους αγαπημένους μας ανθρώπους και σε δράσεις που μας ευχαριστούν και σίγουρα είναι πιο ενδιαφέρουσες από το άπλωμα ή το σίδερο. Η αλλαγή λοιπόν πρέπει να ξεκινήσει άμεσα και για αυτό χρειαζόμαστε τα κατάλληλα εργαλεία που ευτυχώς πλέον υπάρχουν.

Μιλώντας λοιπόν για τα ρούχα, το πλύσιμο, το στέγνωμα και το σιδέρωμά τους, έρχεται πλέον η LG πλύση που αλλάζει τα δεδομένα μας και που κάνει σύνθημά μας το #XronosGiaMena. Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία και καινοτόμες λειτουργίες, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις κι ασύγκριτα αποτελέσματα για ρούχα στεγνά και καθαρά με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν την εξοικονόμηση χρόνου, κόστους και χώρου, αφού συνδυάζουν δύο συσκευές σε μία.

Η τεχνολογία Ατμού LG TrueSteam™ που διαθέτουν ορισμένα μοντέλα της σειράς αυτής αποστειρώνει τα ρούχα μειώνοντας τα αλλεργιογόνα σχεδόν ολοκληρωτικά. Επίσης, μας δίνει την σωτήρια δυνατότητα να φρεσκάρουμε μέσα σε 20 μόλις λεπτά τα ρούχα μας, χωρίς να μείνουν ζάρες και να χρειαστεί να ταλαιπωρηθούμε με το σίδερο.

Η τεχνολογία Eco Hybrid επιπλέον μας δίνει επιλογές, δηλαδή, είτε διαλέγουμε την εξοικονόμηση νερού είτε τη μείωση του χρόνου στεγνώματος, ανάλογα με τις προτεραιότητες της κάθε ημέρας και προφανώς αυτή η ιδιότητα είναι ένα ακόμη ατού της σύγχρονης νοικοκυράς. Ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορείτε να επιλέξετε την χωρητικότητα που σας ταιριάζει όπως 12kg/8kg, 10,5kg/7kg, 9kg/6kg, 8kg/5kg.

Επιλέξτε συσκευές που θα κάνουν τη ζωή σας εύκολη, ποιοτική και διαθέστε το χρόνο σας στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας. Τώρα ξέρετε το μυστικό!Tags: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ| ΡΟΥΧΑ
MORE FOR YOU