Το Μπάκιγχαμ κάνει εξαιρέσεις μόνο για την Angelina Jolie και τον γιο της

Οι διάσημοι απολαμβάνουν πολλά προνόμια εξυπηρέτησης στις δραστηριότητές τους.

4moms
4MOMS Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017
Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017
www.visualhellas.gr

Oι διάσημοι απολαμβάνουν πολλά προνόμια ιδιωτικότητας και εξυπηρέτησης στις δραστηριότητές τους και συχνά έχουμε διαβάσει πως μπορεί να δουν μια ταινία μόνοι στο σινεμά ή να κάνουν τις αγορές τους σε κάποιο κατάστημα χωρίς άλλους πελάτες. Υπάρχουν όμως και μερικές αποκλειστικότητες που συνήθως είναι διαθέσιμες μόνο για ηγέτες και αρχηγούς κρατών. Πρόσφατο παράδειγμα ήταν η επίσκεψη του Obama στην Αθήνα η οποία συνοδεύτηκε από μια εντελώς ιδιωτική ξενάγηση στην Ακρόπολη.

Κάτι αντίστοιχο έκανε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ για ένα πολύ «vip επισκέπτη» που όμως δεν ήταν ηγέτης, αλλά μια σταρ του Χόλιγουντ. Η Angelina Jolie η οποία είναι στο Λονδίνο και χθες έδωσε την πρώτη της διάλεξη στο LSE, ήταν η αφορμή για να ανοίξουν οι πύλες των Ανακτόρων και να την υποδεχθούν για μια απόλυτη ιδιωτική ξενάγηση.

Η κίνηση αυτή χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά ασυνήθιστη, σπάνια και τιμητική από τα βρετανικά μέσα που σημειώνουν επίσης πως την ώρα της επίσκεψης δεν ήταν στο Παλάτι κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας. Η διάσημη ηθοποιός συνοδευόταν από τον μεγάλο της γιο και η επίσκεψη έγινε βραδινές ώρες όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες. Το μαύρο τζιπ πέρασε τις πύλες του Μπάκιγχαμ που άνοιξαν μόνο για τη Angelina Jolie, αλλά η είσοδος στους φωτογράφους δεν επετράπη.

Πηγή: 4moms

Μάθετε όλα όσα αφορούν τα παιδιά:

Kate Winslet: Καλεί τους νέουs να αλλάξουν τον κόσμο!

Η κόρη της Beyoncé όταν μεγαλώσει θα γίνει κλώνος της μαμάς της & ιδού η απόδειξη

Anne Hathaway: Mας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ANGELINA JOLIE| BRAD PITT| ΠΑΙΔΙΑ
MORE FOR YOU