Πώς να διώξετε τις άσχημες οσμές από τα αθλητικά, παιδικά παπούτσια

Όλες οι μαμάδες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

4moms
4MOMS Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017
Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Συνήθως τα παιδικά παπούτσια μόλις βγουν από τα ποδαράκια των μικρών έχουν μία άσχημη οσμή που δύσκολα μπορείτε να αντιμετωπίσετε. Προφανώς το πλύσιμο είναι μία αποτελεσματική λύση αλλά δεν γίνεται να το κάνετε κάθε μέρα. Γι’ αυτό δείτε μερικά πρακτικά tips που μπορεί να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις άσχημες οσμές από τα αθλητικά παιδικά παπούτσια.

Ρίξτε μαγειρική σόδα μέσα στα παπούτσια το βράδυ και το πρωί αδειάστε τη. Θα έχει απορροφήσει την υγρασία και τις άσχημες οσμές. Αν δείτε ότι τα παπούτσια συνεχίζουν το επόμενο βράδυ να μυρίζουν άσχημα επαναλάβετε ξανά.

Μία ακόμα λύση είναι να βάλετε τα παπούτσια στην κατάψυξη. Τυλίξτε τα σε μία σακούλα και αφήστε τα εκεί για περίπου 2 ώρες. Μόλις τα βγάλετε αφήστε τα να στεγνώσουν. Αν έχει ήλιο καλό είναι να τα αφήσετε στον ήλιο για να στεγνώσουν καλά και να φύγει όλη η υγρασία και μαζί της και οι άσχημες μυρωδιές.

Οι φλούδες πορτοκαλιού όσο περίεργο κι αν ακούγεται μπορούν να φανούν χρήσιμες. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να γεμίσετε τα παπούτσια με φλούδες πορτοκαλιού το βράδυ και το πρωί να τις βγάλετε. Οι άσχημες οσμές θα έχουν εξαφανιστεί και το πορτοκάλι θα έχει αφήσει μία φρεσκάδα στα παπούτσια.

Πηγή: 4moms

Μάθετε όλα όσα αφορούν τα παιδιά:

Kate Winslet: Καλεί τους νέουs να αλλάξουν τον κόσμο!

Η κόρη της Beyoncé όταν μεγαλώσει θα γίνει κλώνος της μαμάς της & ιδού η απόδειξη

Anne Hathaway: Mας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 Tags: ΑΣΚΗΣΗ| ΠΑΙΔΙΑ| ΜΑΜΑΔΕΣ| ΑΘΛΗΤΙΚΑ
MORE FOR YOU