Πώς να πλύνετε τα bath toys των παιδιών

Το ότι είναι μέσα στο μπάνιο δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζονται πλύσιμο όλα αυτά τα πλαστικά παιχνίδια που έρχονται σε άμεση επαφή με το παιδί.

4moms
4MOMS Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017
Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Είστε πλέον πεπεισμένες ότι δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρετε να το κάνετε μπάνιο αν δεν υπάρχει γύρω του εκείνο το πλαστικό παπάκι που αγοράσατε επειδή όλα τα παιδικά μπάνια το έχουν αλλά δεν είχατε καμία ελπίδα ότι θα λειτουργήσει υπέρ σας. Κι όμως το παπάκι τα πήγε καλά και γεμίσατε τη μπανιέρα με ψαράκια, άλλα ζωάκια και πραγματάκια που κάνουν πιο ευχάριστο το μπάνιο του μικρού σας.

Το ότι είναι μέσα στο μπάνιο όμως δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζονται πλύσιμο όλα αυτά τα πλαστικά παιχνίδια που έρχονται σε άμεση επαφή με το παιδί. Προφανώς αυτό δεν μπορεί να γίνει με δραστικά καθαριστικά,  αφού το παιδί τα βάζεις στο στόμα του. Γι’ αυτό, δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να είναι πάντα καθαρά και στη θέση τους όταν χρειάζεται.

Γεμίστε μία λεκάνη με ζεστό νερό και αδειάστε μέσα μισό φλιτζάνι λευκό ξύδι. Βάλτε μέσα όλα τα παιχνίδια και αφήστε εκεί για μία ώρα. Έπειτα τα τρίβετε με ένα καθαρό σφουγγάρι και τα ξεπλένετε καλά φροντίζοντας να αφαιρέσετε το νερό που έχει μείνει μέσα στα παιχνίδια. Τώρα τα παιχνίδια είναι έτοιμα για την μπανιέρα.

Πηγή: 4moms

Μάθετε όλα όσα αφορούν τα παιδιά:

Αναφορές για παιδιά που κοιμούνται και δεν ξυπνούν ποτέ

Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζουμε τα παιδικά σεντόνια;

Η ιερά εξέταση της μαμάς

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΠΑΙΔΙΑ| ΓΟΝΕΙΣ| ΜΠΑΝΙΟ| ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
MORE FOR YOU