Οργανώστε εύκολα ένα πασχαλινό κυνήγι θησαυρού για τα παιδιά

Σκέφτεστε κάποιον καλύτερο τρόπο από το κυνήγι θησαυρού με πασχαλινά για να διασκεδάσετε με τα παιδιά το Πάσχα;

4moms
4MOMS Σάββατο, 15 Απριλίου 2017
Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

Σχεδιάστε το κυνήγι εύκολα στην αυλή του σπιτιού, του χωριού, στο πάρκο κοντά στο σπίτι ή στην πλατεία.

Διακοσμήστε το σπίτι κρεμώντας μπαλόνια εξωτερικά, έτσι ώστε ο καθένας να μάθουν όλοι τον τόπο διεξαγωγής (σαν αγώνα). Αν σχεδιάζετε να σερβίρετε σνακ στη διάρκεια του κυνηγιού, μπορείτε να διακοσμήσετε χαμηλά τραπέζια με χρωματιστά τραπεζομάντιλα. Φυσικά θα έχετε τα πασχαλινά καλάθια έτοιμα για τα παιδιά για να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Προμηθευτείτε νωρίς οτιδήποτε θέλετε να κρύψετε. Εκτός απο τα σοκολατένια αυγα, κρύψτε κλασικά πασχαλινά αυγά, σοκολατένια λαγουδάκια, μικροσκοπικά παιχνιδάκια, τατουάζ, αυτοκόλλητα και οτιδήποτε άλλο σε μικρό μέγεθος αρέσει στο παιδί και την παρέα του. Μη ξεχάσετε να πάρετε και το δώρο του νικητή.

Συμβουλή έξτρα για το κυνήγι θησαυρού:

Προβλέψτε περίπου 12 αυγά/παιχνίδια ανά επισκέπτη έτσι ώστε ο καθένας να έχει την ευκαιρία να βρει και να συλλέξει ένα καλό αριθμό. Επιπλέον καλύτερα να έχετε μερικά παραπάνω καλάθια σε περίπτωση που κάποιος ξεχάσει να φέρει το δικό του.

Αν τα παιδιά που θα παίξουν είναι και μικρά και μεγάλα είναι καλύτερα να χωρίσετε τον χώρο στα δύο για να μπορείτε να κρύψετε τα πασχαλινά αυγά με βάση την ηλικιακή ομάδα. Βρείτε εύκολες κρυψώνες για τα μικρά παιδιά, και πιο δύσκολες για τα μεγαλύτερα. Τα δύσκολα σημεία είναι η τέλεια πρόκληση για τα μεγαλύτερα παιδιά. ‘Οταν χρειάζεται να αναζητήσουν τα πασχαλινά αυγά σε δυσκολότερα σημεία τα βοηθάει να απολαύσουν το κυνήγι περισσότερο.

Μάθετε όλα όσα αφορούν τα παιδιά:

8χρονος έμαθε να οδηγεί μέσω YouTube, πήρε το αυτοκίνητο και πήγε για burger

4 tips για καλύτερο ύπνο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Πόσο κλαίνε τα μωρά σε κάθε χώρα; Μια ενδιαφέρουσα έρευνα

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΠΑΙΧΝΙΔΙ| ΠΑΣΧΑ| ΠΑΙΔΙΑ| ΓΟΝΕΙΣ| ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
MORE FOR YOU