Συμβουλές για να μάθετε στο παιδί να μην αντιμιλάει

Μερικές συμβουλές για όταν το παιδί σας αντιμιλάει.

4moms
4MOMS Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017
Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017

Ψυχραιμία: Είναι σημαντικό εκείνη τη στιγμή να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Στη συνέχεια, προσπαθήστε να έρθετε στη θέση του και να καταλάβετε τι φταίει και αντιδράει έτσι.

Κανόνες συμπεριφορές: Με κάθε ευκαιρία να διδάσκετε στο μικρό σας τους κανόνες συμπεριφοράς, ευγένειας και σεβασμού στο πρόσωπό σας και κυρίως, να το μάθετε πως δεν πρέπει να αντιδρά έτσι όταν κάτι δεν το βρίσκει σύμφωνο ή δεν του αρέσει. Πως μπορεί να εκφράσει την άποψή του και με άλλους τρόπους. Στη συνέχεια, όταν εκείνο αντιμιλά να του υπενθυμίζετε τα παραπάνω με ηρεμία και υπομονή.

Εσείς δίνετε το παράδειγμα: Αν το παιδί βλέπετε πως του μιλάτε απαξιωτικά ή δεν σέβεστε τους συνομιλητές σας, σίγουρα θα κάνει το ίδιο.

Διαχωρίστε τις σχέσεις: Η σχέση που έχει μαζί σας, με την οικογένεια αλλά και τους φίλους είναι τελείως διαφορετική. Μάθετέ το πώς πρέπει να αντιμετωπίζει με σεβασμό τους φίλους του αλλά και τους μεγαλύτερους.

Αν το πρόβλημα δεν είναι τόσο έντονο, δηλαδή τυχαίνει μόνο κατά περιόδους, το πιο πιθανό είναι ότι υπάρχει κάτι που δημιουργεί νευρικότητα στο παιδί.

Μάθετε όλα όσα αφορούν τα παιδιά:

Τελικά, το μαξιλάρι θηλασμού είναι αποτελεσματικό;

Βοήθησε το μωρό σου να κοιμηθεί καλύτερα

Ποιες τροφές να αποφύγετε κατά τη διάρκεια του θηλασμού

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΠΑΙΔΙΑ| ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ| ΓΟΝΕΙΣ| ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ| ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
MORE FOR YOU