12 μήνες γυναίκα

Να αγαπάτε κάθε μέρα τον εαυτό σας, γιατί σας αξίζει

Τζένη Μπαλατσινού
ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

Μερικές φορές κάθομαι και σκέφτομαι πόσο μυστήρια πλάσματα είμαστε εμείς οι γυναίκες. Αθώες αλλά και πονηρές, γλυκές αλλά και ξεροκέφαλες, αγαπησιάρες αλλά και ζηλιάρες.

Πολύπλοκες, υπομονετικές από φύση, μάνες, σύντροφοι, επαγγελματίες, θέλουμε να τα προλαβαίνουμε όλα. Θέλουμε να τα κάνουμε όλα με τον καλύτερο τρόπο και ας ξεχνάμε πολλές φορές τον εαυτό μας. 

 Όμως, δεν πρέπει να μας παραμελούμε. Γιατί αν δεν είμαστε εμείς καλά, τότε όλα αυτά που θέλουμε να καταφέρουμε στην καθημερινότητά μας, δεν θα μπορέσουν να γίνουν με τον τρόπο που θέλουμε. Γι΄ αυτό και είναι σημαντικό να μας αγαπάμε και να δίνουμε στον εαυτό μας την φροντίδα που του αξίζει.

Ένας μικρός σύμμαχος φροντίδας για μένα στην καθημερινότητά μου, είναι το Advanced Génifique της Lancôme που φροντίζει για την επιδερμίδα μου. Κάθε του σταγόνα, μου χαρίζει την ενυδάτωση, την σφριγηλότητα και την προστασία που θέλω στο δέρμα μου. Με δροσερή και ελαφριά υφή, το Advanced Genifique στο σικάτο μαύρο μπουκάλι του μου, δίνει πρωί - βράδυ, την ιδανική ποσότητα φροντίδας, που όλες έχουμε τόσο ανάγκη και βοηθάει την ομορφιά της ψυχής μας να φανεί και στο πρόσωπό μας.

Μην ξεχνάτε να αφιερώνετε καθημερινά λίγο χρόνο σε εσάς. Στο κάτω κάτω, το αξίζετε!

Τζένη

xxx

Tags: ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ| LANCOME| TODAY I LOVE| ADVANCED GENIFIQUE| 12 ΜΗΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΑ
MORE FOR YOU