Το Aroma Melissas θα κάνει πιο ποιοτική την καθημερινότητά σας

Θα τα βρείτε στο Women In Action Christmas edition.

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Το AROMA MELISSAS ξεκίνησε από μία αυθόρμητη ιδέα και έγινε στόχος ζωής. Ξεκίνησε από το μεράκι του παππού μου, με σκοπό να παρέχει το μέλι στην οικογένεια του και συνεχίστηκε με την θέληση μου να δημιουργήσω  κάτι ξεκινώντας από το μηδέν. 

Έτσι λοιπόν πήρα τις βασικές οδηγίες, υιοθέτησα τον τρόπο παραγωγής και σε συνδυασμό με πολύωρες παρακολουθήσεις σεμιναρίων και αμέτρητες ώρες εργασίας, μπόρεσα να παράγω ένα μέλι εξαιρετικής ποιότητας. Μας εμπιστεύονται τόσο επαγγελματίες ποδοσφαιριστές όσο και γονείς που θέλουν να προσφέρουν στα παιδιά τους το καλύτερο προϊόν.  

Έτσι λοιπόν το AROMA MELISSAS από μία αυθόρμητη ιδέα, έγινε ένας στόχος ζωής για μένα. Ένα στόχος που χάρης εσάς που μας εμπιστευτήκατε γίνεται όλο και πιο εφικτός. Τα τελευταία χρόνια τα προϊόντα μας βρίσκονται σε πάνω από 100 καταστήματα με βασικότερο  την αλυσίδα καταστημάτων ''ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ" αλλά και στο www.aroma-melissas.gr.

Απολαύστε τα και από κοντά στο Women In Action Christmas edition την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στην Αίγλη Ζαππείου (12:00-20:00).Tags: ΜΕΛΙ| WOMEN IN ACTION CHRISTMAS EDITION
MORE FOR YOU