Πώς γίνεται το ρουζ να κάνει εντυπωσιακό το μακιγιάζ για το γραφείο;

Μία κίνηση αρκεί για να έχετε τέλειο makeup look στο εργασιακό σας περιβάλλον.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

Αν ανήκετε στην κατηγορία γυναικών που το πρωί σας καλεί το κρεβάτι σας, γι αυτό δεν μπορείτε να αφιερώσετε αρκετό χρόνο στον καθρέφτη σας, για να ετοιμαστείτε για τη δουλειά σας, το παρακάτω μακιγιάζ είναι αυτό που χρειάζεστε για να αποκτήσετε εντυπωσιακό look μέσα σε πέντε λεπτά.

Ξεκινήστε με το concealer, με το οποίο θα καλύψετε μαύρους κύκλους και τυχόν σημάδια στο πρόσωπό σας. Ταμπονάρετε αρκετά το συγκεκριμένο προϊόν, έτσι ώστε να μη μείνει περιττή υγρασία και να αποφύγετε την πούδρα. Ένα ακόμη μυστικό είναι να χρησιμοποιήσετε μικρή ποσότητα και να τη δουλέψετε σωστά με τα δάχτυλά σας ή κάποιο πινέλο.

Χρειάζεστε μόνο δύο προϊόντα για λαμπερή επιδερμίδα

Στη συνέχεια πάρτε στα χέρια σας το ρουζ, είναι το προϊόν που θα σας χαρίσει εντυπωσιακό μακιγιάζ. Αφού το τοποθετήσετε στα μήλα και το σβήσετε προς το μέτωπό σας, στη συνέχεια με το ίδιο πινέλο του ρουζ, βάψτε το άνω μέρος του κινητού σας βλεφάρου-εκεί που το φρύδι σας, κάνει τόξο. Θα δείτε ότι αμέσως θα αποκτήσετε πιο λαμπερό βλέμμα και το μάτι σας θα μοιάζει μεγαλύτερο και σίγουρα πιο εντυπωσιακό από άβαφο. Ολοκληρώστε με μάσκαρα-είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το μακιγιάζ σας-και με το κραγιόν της αρεσκείας σας.

Πεσμένο βλέφαρο. Αυτή η μάστιγα

Τη συγκεκριμένη τεχνική συναντήσαμε και στο catwalk του Armani Prive, στη συλλογή Haute Couture Summer 2017, στο Παρίσι. Ο διάσημος σχεδιαστής επέλεξε το μακιγιάζ για τις δημιουργίες του να είναι στις pale αποχρώσεις του ροζ-κοραλί και να εφαρμόζεται σε μήλα και άνω κινητό βλέφαρο.

Η φυσική ομορφιά επιστρέφει στα catwalks της #HC2017 στο Παρίσι

Αυτή η μικρή λεπτομέρεια με το ρουζ στο άνω, ακριανό μέρος του κινητού σας βλεφάρου θα κάνει τη διαφορά. Ιδιαίτερα αν επιλέξετε και ένα ρουζ, το οποίο είναι σε φωτεινή ροζ ή πορτοκαλί απόχρωση.

6 photosTags: ΜΑΚΙΓΙΑΖ| ΡΟΥΖ| ΛΑΜΠΕΡΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ| ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΛΕΜΜΑ| WORKING GIRL| ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
MORE FOR YOU