3 προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα της δουλειάς

Να τα έχετε πάντα μαζί σας, άλλωστε δεν πιάνουν πολύ χώρο.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017
Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Εργαζόμενες γυναίκες είμαστε και σίγουρα περνάμε πάνω από 8 ώρες την ημέρα στη δουλειά. Μπορεί να φεύγουμε από το σπίτι και να είμαστε ενυδατωμένες και με υπέροχο μακιγιάζ, κατά τη διάρκεια της ημέρας όμως σίγουρα θα χρειαστεί να ανανεωθούμε. Επιπλέον κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να προκύψει στο σχόλασμα. Εκεί που όλα είναι ήσυχα, μπορεί στις 7 να χτυπήσει μήνυμα για ένα φιλικό ή ρομαντικό δείπνο, δεν πρέπει να έχουμε τα απαραίτητα προϊόντα για ανανέωση;

Το γρήγορο μακιγιάζ που γίνεται στο γραφείο

Επειδή όμως ο χώρος της τσάντας ίσως είναι περιορισμένος και το νεσεσέρ με τα δεκάδες προϊόντα δε χωράει, ξεχωρίζουμε τρία, που δεν πιάνουν πολύ χώρο και τα κουβαλάμε πάντα μαζί μας.

Οι 5 κανόνες για να οργανώσετε την τσάντα σας

Έντονο κραγιόν: Ό,τι και αν προκύψει από έκτακτο meeting, μέχρι after-work ραντεβού, ακόμα και άβαφες με ένα έντονο κραγιόν δείχνουμε εντυπωσιακές. Γι αυτό βρείτε την απόχρωση που ταιριάζει στο στιλ σας και στο χρώμα της επιδερμίδας και ρίξτε το στην τσάντα της δουλειάς. Αν έχετε μία αρκετά έντονη απόχρωση-κόκκινο, φούξια, πορτοκαλί-και αναζητάτε πιο απαλό αποτέλεσμα, εφαρμόστε το και απλά ταμπονάρετε στη συνέχεια με ένα χαρτομάντηλο για να είναι πιο soft. Μην ξεχνάτε να το χρησιμοποιήσετε και σα ρουζ, με απαλές ταμποναριστές κινήσεις. Ναι, ακριβώ με τον ίδιο τρόπο που το κάνανε και οι γιαγιάδες μας, κάτι ξέρανε!
Concealer: Στις έκτακτες περιπτώσεις δρα σα foundation. Καλύψτε κύκλους, ατέλειες και είστε έτοιμες. Άλλωστε και η βαριά βάση δεν ενδείκνυται για τις πιο casual εμφανίσεις.
Άρωμα: Ποια γυναίκα δε θέλει να μυρίζει όμορφα; Ρίξτε το άρωμα στην τσάντα σας ή έχετε μαζί σας μερικά δειγματάκια. Πριν το ραντεβού, τη συνάντηση αρωματιστείτε και είστε έτοιμες. Να θυμάστε ότι όταν ψεκάζετε τα μαλλιά σας, το άρωμα έχει διάρκεια, αποφύγετε λοιπόν τις υπερβολές και απλά εφαρμόστε το στα σημεία που πρέπει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 Tags: ΚΡΑΓΙΟΝ| ΑΡΩΜΑ| ΜΑΚΙΓΙΑΖ| CONCEALER| WORKING GIRL
MORE FOR YOU