Αυτό είναι το μυστικό των επιτυχημένων γυναικών

Ποια είναι άραγε η συνταγή της επαγγελματικής επιτυχίας;

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Όταν είσαι εργαζόμενη γυναίκα εκτός από την οικογένεια, νοιάζεσαι και για το πώς θα εξελιχθεί η καριέρα σου. Υπάρχει άραγε κάποια μυστική συνταγή που να μας οδηγήσει στην επιτυχία; Μια πρόσφατη μελέτη αποκάλυψε ένα κοινό πράγμα που κάνουν όλες οι επαγγελματικά επιτυχημένες γυναίκες και όταν το μάθετε σίγουρα θα σας εκπλήξει.

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα το κοινό που έχουν είναι ότι αφιερώνουν ελεύεθερο χρόνο για τον εαυτό τους. Βρίσκοντας χρόνο να κάνετε πράγματα που αγαπάτε και δεν αφορούν τη δουλειά, αποφορτίζεστε από την ένταση της ημέρας και όταν επιστρέφετε στο γραφείο νιώθετε ανανεωμένες. Αυτό στο τέλος σας κάνει πιο παραγωγικές, γεμίζει τις μπαταρίες σας και σας βοηθάει να αντεπεξέλθετε σε όλες τις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Μήπως όμως σας φαίνεται αδύνατο να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας; Όταν έχετε να σκεφτείτε τα παιδιά, το σπίτι, τη δουλειά και τον σύντροφο ο ελεύθερος χρόνος φαντάζει πολυτέλεια. Κι όμως όλα είναι εφικτά αρκεί να το θελήσετε. Καταρχάς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε μια συγκεκριμένη ώρα στην ημέρα ώστε να κάνετε κάτι που εσείς θέλετε. Στη συνέχεια αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε. Θα μπορούσε να είναι ένα μάθημα μαγειρικής ή να πάτε να κάνετε ένα μασάζ ακόμα και να δοκιμάσετε να μάθετε μια καινούρια τέχνη, όπως γλυπτική ή πλέξιμο.

Αφιερώστε τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα για να περνάτε κάποιες ώρες εκτός γραφείου και χωρίς υπολογιστή. Με αυτό τον τρόπο το μυαλό σας θα καθαρίσει και θα σας οδηγήσει προς την επιτυχία τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική. Αυτό τουλάχιστον κάνουν όλες οι γυναίκες που έχουν πετύχει στον εργασιακό τομέα. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΓΥΝΑΙΚΑ| ΚΑΡΙΕΡΑ| ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ| ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
MORE FOR YOU