Όλα όσα κάνουν οι επιτυχημένες γυναίκες πριν πέσουν για ύπνο

Οι συνήθειες της προηγούμενης νύχτας μπορεί να έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην επόμενη ημέρα.

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Η καλή μέρα δεν φαίνεται από το πρωί, αλλά από το προηγούμενο βράδυ. Οι συνήθειες της προηγούμενης νύχτας μπορεί να έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην επόμενη ημέρα και φυσικά στο πόσο αποδοτικές είστε στη δουλειά. Θέλετε να μάθετε τι κάνουν οι επιτυχημένες γυναίκες πριν πέσουν για ύπνο;

Ξέρουν να κρατάνε τις ισορροπίες

 Χάρη στην τεχνολογία η δουλειά μας συνοδεύει παντού, μέχρι και στο σπίτι. Είναι πλέον συνηθισμένο φαινόμενο να γυρνάμε τα βράδια στο σπίτι και να συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Είναι όμως σημαντικό να μάθετε να βάζετε όρια. Αν επικεντρώνεστε και σε άλλα πράγματα εκτός της δουλειάς, όπως στους φίλους και στην οικογένεια, την επόμενη μέρα είστε πιο αποδοτικές στον εργασιακό χώρο.  

Κάνουν μία λίστα

Πόσες φορές σας έχει τύχει να ξαπλώσετε στο κρεβάτι και να μην μπορείτε να κοιμηθείτε επειδή το μυαλό σας σκέφτεται τις αυριανές δουλειές; Με το που γυρίσετε στο σπίτι φτιάξτε μια λίστα με όλες τις εκκρεμότητες της αυριανής ημέρας. Αμέσως θα νιώσετε πιο χαλαρές και δεν θα καταλήξετε να κοιτάτε το ταβάνι όλο το βράδυ. Γιατί το μυστικό των επιτυχημένων γυναικών είναι η οργάνωση.  

Υιοθετούν  συγκεκριμένα τελετουργικά πριν κοιμηθούν

Ένας καλός τρόπος για να ηρεμήσει το σώμα σας είναι να κάνετε κάτι χαλαρωτικό, πριν πέσετε για ύπνο. Για παράδειγμα μπορείτε να κάνετε ένα ζεστό μπάνιο, να βάλετε μια κρέμα σώματος και να διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο.

Κρατάνε ημερολόγιο

Μπορεί να έχετε να κρατήσετε ημερολόγιο από τότε που πηγαίνατε σχολείο, όμως  μια μικρή ανάκληση στο τέλος της ημέρας για το τι κάνατε, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Πάρτε μολύβι και χαρτί και αρχίστε να γράφετε ότι σας έρχεται στο μυαλό. Αυτή η μέθοδος είναι μια καλή ευκαιρία για να διώξετε τις αρνητικές σκέψεις και στη συνέχεια να πέσετε ήρεμες για ύπνο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΓΥΝΑΙΚΑ| ΚΑΡΙΕΡΑ| ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
MORE FOR YOU