Το ιδανικό μανικιούρ ανάλογα με το χώρο εργασίας

Βρείτε το χρώμα που ταιριάζει στη δική σας θέση.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017
Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017
pexels

Είναι πολύ σημαντική η εικόνα μας, ο τρόπος που ντυνόμαστε, βαφόμαστε, φτιάχνουμε τα μαλλιά μας, βάφουμε τα νύχια μας, στο χώρο εργασίας. Σίγουρα δεν υπάρχουν κανόνες, οι οποίοι απορρίπτουν ή εγγυώνται το ιδανικό χρώμα για το μανικιούρ σας, ωστόσο υπάρχει αυτή η αίσθηση της πρώτης ματιάς που πάντα χρησιμοποιείται ως κριτήριο επιλογής.

Κόκκινο
Είναι το χρώμα του δυναμισμού, της αυτοπεποίθησης, της σιγουριάς. Αρκετές γυναίκες το προτιμούν, κυρίως αυτές που εργάζονται σε γραφεία. Αν σκοπεύεται να πάτε σε συνέντευξη, δε θα σας το προτείναμε γιατί ίσως εκφράζει too much αυτοπεποίθηση.
Διαβάστε ακόμα:Βρείτε το κόκκινο βερνίκι που ταιριάζει στο δικό σας στιλ

Πορτοκαλί
Έχει νεανικό, pop χαρακτήρα και ιδιαίτερα για το καλοκαίρι το προτιμούν αρκετές. Αν εργάζεστε σε χώρο που συναναστρέφεστε με άτομα νεαρής ηλικίας, δεν έχετε παρά να το επιλέξετε, ακόμα και το χειμώνα.

Κίτρινο
Δεν το επιλέγουν αρκετές γυναίκες και σίγουρα δεν ταιριάζει και σε πολλές. Είναι αποδεκτό ιδιαίτερα από όσες εργάζονται σε χώρους μόδας ή αισθητικής.

Πράσινο
Έχει bohemian, cool χαρακτήρα, γι αυτό μπορούμε να το δούμε στο μανικιούρ γυναίκας που εργάζεται σε γραφείο, σε χώρο μόδας, σε κατάστημα, γενικότερα σε όποια μπορεί να υποστηρίξει ανάλογο στιλ.

Παστέλ Αποχρώσεις
Δίνουν την αίσθηση του καθαρού δέρματος. Ιδανικό χρώμα για γυναίκες που εργάζονται σε χώρους που ασχολούνται με την υγεία.

Μπλε
Ένα ακόμη χρώμα που εκφράζει δυναμισμό, σε συνδυασμό με νεανικότητα. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι, μπορείτε να το επιλέξετε σε όποιο χώρο και αν εργάζεστε, για να κάνετε τη διαφορά από τα συνηθισμένα χρώματα.

Μαύρο
Είναι rock, μοντέρνο, κομψό αλλά και gothic. Γενικότερα το μαύρο προσαρμόζεται στο στιλ κάθε γυναίκας. Σίγουρα, δε θα θέλαμε να το δούμε σε γυναίκες που ασχολούνται με το χώρο της υγείας. Σε οποιαδήποτε άλλη θέση εργασίας θα πούμε ότι είναι μία στιλάτη επιλογή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 Tags: ΟΜΟΡΦΙΑ| ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ| ΝΥΧΙΑ| WORKING GIRL
MORE FOR YOU