Το έντονο βλέμμα που ταιριάζει στα working girls

Ποιο είναι το μυστικό για να αναδείξουμε τη σκιά στο κινητό βλέφαρο;

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Κυριακή, 9 Απριλίου 2017
Κυριακή, 9 Απριλίου 2017
pixel formula

Το έντονο και εντυπωσιακό μακιγιάζ, είναι ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι για τα πρωινά μας looks, δε βάφουμε τα μάτια μας. Απλά αποφεύγουμε τις υπερβολές, τους έντονους συνδυασμούς σε σκιά και κραγιόν, τις βαριές βάσεις στο πρόσωπο. Κατά τα άλλα σαφώς και μπορούμε να βάψουμε το μάτι μας με σκιά της επιλογής μας.

Δεν είναι απαραίτητο να κάνουμε βαριά βάση στο πρόσωπο, ούτε καν να φορέσουμε foundation. Μπορούμε τοπικά με concealer, να καλύψουμε ατέλειες και απαραίτητα να απλώσουμε αντηλιακό. Στη συνέχεια, επιλέγουμε σκιά της επιλογής μας σε όλο το κινητό βλέφαρο και τη σβήνουμε με φορά προς τα πάνω για να δείχνει πιο φυσική. Για ακόμα πιο έντονο βλέμμα μπορούμε να τονίσουμε με μαλακό μολύβι, τις άνω ρίζες των βλεφάρων. Ιδανικά με ένα πινέλο, ντεγκραντάρουμε το μολύβι για να κάνει blend με τη σκιά. Ολοκληρώνουμε το μακιγιάζ με μάσκαρα, την οποία εφαρμόζουμε στις ρίζες των βλεφάρων και ανοίγουμε όσο πηγαίνουμε προς τις άκρες.

Στο υπόλοιπο πρόσωπο μπορούμε να βάλουμε bronzer-ταιριάζει στον ανοιξιάτικο καιρό-, ένα ρουζ της επιλογής μας και φυσικά το αγαπημένο μας κραγιόν.

6 photos

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ έχει τονίσει τα μάτια μας και είναι ιδανικό για πρωινά working looks, που θέλουμε να ξεχωρίσουμε.

Ένα βασικό σημείο για να τονίσετε το μακιγιάζ των ματιών, είναι η σωστή επιλογή μάσκαρας. Βρείτε το βουρτσάκι που ταιριάζει σε εσάς και επιλέξτε ανάμεσα σε πυκνότητα ή μήκος. Επιμείνετε στις ρίζες και όχι στις άκρες. Σε περίπτωση που λερωθείτε, αφήστε το προϊόν να στεγνώσει και με μία μπατονέτα, αφαιρέστε το μετά από λίγα λεπτά.

9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


 Tags: ΜΑΣΚΑΡΑ| ΣΚΙΑ| ΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΒΛΕΜΜΑ| ΣΚΙΑ ΜΑΤΙΩΝ| ΕΝΤΟΝΟ ΒΛΕΜΜΑ| ΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ| ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ
MORE FOR YOU