Αυτή είναι η καλύτερη πολιτεία των ΗΠΑ για να είσαι γυναίκα

Είναι η ιδανική επιλογή εφόσον έχετε αποφασίσει να μετακομίσετε.

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε την πολυτέλεια να μπορούμε να κινηθούμε σε οποιαδήποτε χώρα θέλουμε και όποτε το θέλουμε. Όμως στην περίπτωση που σκέφτεστε να αλλάξετε δουλειά αλλά και χώρα, ώστε να αμείβεστε καλύτερα αλλά και να έχετε καλύτερο βιοτικό επίπεδο, μια έρευνα σας έχει την απάντηση. Συγκεκριμένα η MoveHub μια εταιρεία μετακομίσεων, αποφάσισε να μελετήσει ποιες πολιτείες των ΗΠΑ προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα ζωής για τις γυναίκες.

Η μελέτη χρησιμοποίησε στοιχεία από όλες τις πολιτείες για το χάσμα μεταξύ των φύλων, τις αμοιβές, την πολιτική εκπροσώπηση, την ισότητα εκπαίδευση, την πρόσβαση στην ασφάλεια υγείας, τα αναπαραγωγικά δικαιώματα, και τον αριθμό των περιστατικών βίας κατά των γυναικών από τους άνδρες. Και οι ερευνητές καταλήξανε στο συμπέρασμα ότι η ιδανική πολιτεία για να πάει να μείνει μια γυναίκα ήταν η Χαβάη. Και γιατί η Χαβάη; Διότι σε αυτό το νησιώτικο σύμπλεγμα μόνο το 6% των γυναικών δεν έχει ασφάλεια υγείας, ποσοστό αρκετά χαμηλό και επίσης έχει τα χαμηλότερα ποσοστά γυναικών που δολοφονήθηκαν από τους άντρες. Άλλη κράτη που βρισκόντουσαν υψηλά στη λίστα ήταν το Βερμόντ, η Μινεσότα, το Ιλλινόις, και το Μέριλαντ .

Αν λοιπόν σκέφτεστε να αλλάξατε ριζικά τη ζωή σας και να φύγετε μακριά, η Χαβάη είναι η καλύτερη επιλογή. Το παρήγορο είναι ότι είναι μια ηλιόλουστη πολιτεία με αρκετές προοπτικές.

 Tags: ΕΡΓΑΣΙΑ| ΓΥΝΑΙΚΑ| ΠΟΛΙΤΕΙΑ| ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
MORE FOR YOU