Το πείραμα που έκανα με την τσάντα της δουλειάς μου

Και μπορώ να πω ότι πέτυχε.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017
Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Θα ξεκινήσω λέγοντας πως δεν ανήκω και τόσο στις γυναίκες που έχουν μία συγκεκριμένη τσάντα για το γραφείο, αφού κάθε εβδομάδα μπορεί να επιλέξω και άλλη. Από structured shoulder bags μέχρι δερμάτινα backpacks ή τσάντες πουγκιά, μου αρέσει να αλλάζω στιλ πού και πού.

Αυτό που δεν είχα σκεφτεί μέχρι τώρα όμως είναι να δοκιμάσω να κρατήσω κάτι που θεωρητικά δεν είναι καθόλου βολικό για το γραφείο - ένα νεσεσέρ. Ναι, επί μία εβδομάδα σχεδόν κατάφερα να φτάνω στη δουλειά, όχι φορτωμένη με την μαύρη tote bag μου αλλά με κάτι που ισορροπούσε ανάμεσα στο νεσεσέρ, το clutch και τον φάκελο. Και ξέρετε κάτι; Με βόλεψε απίστευτα.

9 photos

Σε αυτό το σημείο να τονίσω βέβαια ότι εγώ για τη δουλειά χρησιμοποιώ αυτοκίνητο, επομένως είχα τη δυνατότητα να έχω ήδη μερικά πράγματα εκεί και ενδεχομένως να μη με βόλευε αυτό διαφορετικά.

Διαβάστε ακόμα: Τα clutches που θα κάνουν update στο στιλ σας

Με αυτά τα δεδομένα όμως μπορώ να πω ότι το να κυκλοφορείς με ένα τόσο μικρό τσαντάκι σου δίνει τη δυνατότητα να είσαι πολύ πιο μίνιμαλ σε αυτά που κουβαλάς κάθε μέρα μαζί αλλά και να έχεις μια έτοιμη λύση σε περίπτωση που έχεις κανονίσει μια έξοδο για ποτό.

Εμένα λοιπόν η συγκεκριμένη απόπειρα μου πέτυχε. Εσείς θα το δοκιμάζατε;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: CLUTCH| ΤΣΑΝΤΑ| ΑΞΕΣΟΥΑΡ| OFFICE LOOK| ΣΥΝΟΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
MORE FOR YOU