Αυτό που απογειώνει τα office looks σας δεν είναι μόνο τα ρούχα

Υπάρχει μια έννοια-κλειδί για να φοράτε τα πάντα με στιλ.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017
Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Υπάρχει μία φράση που λέει "είσαι αυτό που δείχνεις" και εν μέρει μπορούμε να πούμε ότι ισχύει σχεδόν σε κάθε περίσταση. Στο θέμα της δουλειάς ειδικά, εκεί όπου χρειάζεται πάντα να δείχνουμε μια δυνατή και ισχυρή προσωπικότητα, τα ρούχα είναι πάντα ένα κομμάτι που μας βοηθάει να το καταφέρουμε.

Οτιδήποτε κι αν επιλέξουμε να φορέσουμε όμως, αυτό που θα μας κάνει να απογειώσουμε πραγματικά τα σύνολά μας είναι η αυτοπεποίθηση που πηγάζει από μέσα μας. Και επειδή αυτά είναι αμφίδρομα πράγματα, η αυτοπεποίθηση μπορεί να έρθει εύκολα επιλέγοντας να φορέσουμε κομμάτια που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα και μας δίνουν τον απαραίτητο αέρα για να κινούμαστε με στιλ και χάρη, τονώνοντας παράλληλα και τη διάθεσή μας.

12 photos

Στη gallery από πάνω μπορείτε να δείτε μερικά κομμάτια που θα σας χαρίσουν όλα τα παραπάνω, θα βάλουν δηλαδή ένα ωραίο twist στις εμφανίσεις σας και ταυτόχρονα θα δώσουν και ένα boost στην αυτοπεποίθησή σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ| ΚΟΜΨΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ| OFFICE LOOKS| ΣΥΝΟΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ| STATEMENT PIECES
MORE FOR YOU