Η EVINHIA βάζει χρώμα στο καλοκαίρι μας

Θα τα βρείτε στο Women In Action 2017 - Summer Market & Happenings.

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017 Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Το καλοκαίρι θέλει χρώμα! Κάτι εύκολο για την Ελληνοβραζιλίανα δημιουργό EVINHIA (Ευήνια) μίας και  οι συνδυασμοί των χρωμάτων της γίνονται πάντα με έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, με μία δόση ανατροπής και εξωτισμού ,απόρροια της μεγάλης της αγάπης που τρέφει για την κουλτούρα μακρινών χωρών.

Σήμερα επιστρέφει με ένα διαφορετικό χαρακτήρα που το ονομάζει “My RIO by Evinhia”, μία δημιουργική ομπρέλα για το πώς βλέπει το δικό της ΡΙΟ. Δημιουργεί και σχεδιάζει μέταλλο και όχι μόνο πάντα με τον δικό της boho chic και ethnic τρόπο, δίνοντας έτσι μία διαφορετική νότα.

Έτσι λοιπόν και αυτή η κολεξιόν είναι ένα ταξίδι  στο δικό της  καλοκαίρι στην δική της κουλτούρα, είναι κοσμήματα με άποψη και ταυτότητα που θα μεταμορφώσουν κάθε σου εμφάνιση.

Μπορείτε να την βρείτε επίσης στον νέο της χώρο Κολοκοτρώνη 29, 2ος όροφος, Στοά Τοσίτσα 2130447765 στο κέντρο της Αθήνας, όπως επίσης και στα https://www.instagram.com/my_rio_by_evinhia/ & https://el-gr.facebook.com/www.evinhia.gr/

Θα τα βρείτε και στο Women In Action 2017 - Summer Market & Happenings στις 11 Ιουνίου

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΚΟΣΜΗΜΑ| ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ| ΑΞΕΣΟΥΑΡ| WOMEN IN ACTION| WOMEN IN ACTION 2017| WOMEN IN ACTION SUMMER 2017
MORE FOR YOU