Πώς να βαφτείτε για να προσεγγίσετε το ενδιαφέρον του συναδέλφου σας

Τι μακιγιάζ πρέπει να κάνουμε για να μαγνητίσουμε το ενδιαφέρον του συναδέλφου, χωρίς ωστόσο να είναι too much για το περιβάλλον εργασίας μας;

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017
Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017
Photo: Pexels

Περνάμε αρκετές ώρες της καθημερινότητάς μας στη δουλειά, είναι λογικό λοιπόν να μας αποσπάσει το ενδιαφέρον ένας συνάδελφος. Έχουμε ένα λόγο παραπάνω να περιποιηθούμε τον εαυτό μας. 


Τι μακιγιάζ πρέπει να κάνουμε για να μαγνητίσουμε το ενδιαφέρον του συναδέλφου, χωρίς ωστόσο να είναι too much για το περιβάλλον εργασίας μας;
 

Πηγαίνουμε σε safe λύσεις, οι οποίες από τη μία χαρίζουν δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε στη δουλειά μας και από την άλλη αναδεικνύουν τη femme fatale πλευρά μας.

Το κόκκινο κραγιόν είναι μία από τις επιλογές μας. Σε καμία περίπτωση δεν υπερβάλλουμε με τη βάση, ιδανικά ανακατεύουμε μία δόση από το serum, με το foundation για πιο ενυδατικό και λαμπερό αποτέλεσμα. Δίνουμε fresh όψη στα ζυγωματικά με ρουζ σε κοραλί ή ροζ απόχρωση. Τονίζουμε το βλέμμα με έντονη μάσκαρα στις ρίζες των βλεφαρίδων και ολοκληρώνουμε το μακιγιάζ με ένα εντυπωσιακό κόκκινο κραγιόν, που ταιριάζει στο χρώμα της επιδερμίδας και των μαλλιών μας.
 

9 photos

 

Αν το κόκκινο κραγιόν δεν είναι του στιλ σας, μπορείτε να κάνετε focus στα μάτια. Μία σκιά σε σκούρα απόχρωση όπως καφέ ή γκρι στο κινητό βλέφαρο, συνδυαστικά με σβησμένο μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων, θα δώσει ένταση στο μακιγιάζ σας και θα κάνει το βλέμμα σας....σαγηνευτικό.


Go for a messy smokey look.
Ακολουθούν προϊόντα και "how to" tips.
 

9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: ΜΑΚΙΓΙΑΖ| ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ| ΕΝΤΟΝΟ ΒΛΕΜΜΑ| WORKING GIRL| ΣΑΓΗΝΕΥΤΙΚΟ ΒΛΕΜΜΑ| MESSY SMOKEY LOOK
MORE FOR YOU