Πώς θα πετύχετε την τέλεια κοτσίδα, σε 3 βήματα

Ένα κομψό χτένισμα, για τις εργαζόμενες γυναίκες.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
photo: tumblr

Είναι το πιο "βολικό" χτένισμα των εργαζόμενων γυναικών. Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, που δεν έχουμε αρκετό χρόνο να αφιερώσουμε για να φτιάξουμε τα μαλλιά μας, η κοτσίδα ή αλλιώς ponytail μας βολεύει αρκετά. Απλό, κομψό και περιποιημένο χτένισμα, που ταιριάζει σχεδόν σε κάθε γυναίκα.

Διαβάστε ακόμα: Το καρέ μαλλί που πρωταγωνίστησε στην PFW

Επειδή αναζητάμε το τέλειο αποτέλεσμα, υπάρχουν 3 βήματα που προτείνουν hair experts, τα οποία μας οδηγούν στο να πετύχουμε την τέλεια κοτσίδα.

 

  1. Γρήγορο πιστολάκι
    Αρκούν τρία με πέντε λεπτά, για να κάνουμε ένα πέρασμα με το πιστολάκι και τη βούρτσα και να ισιώσουμε ελαφρώς τα μαλλιά μας, δίνοντάς τους την κατάλληλη φορά.
  2. Πίσω το κεφάλι
    Κάνουμε πάντα το κεφάλι προς τα πίσω και με τα χέρια μαζεύουμε τα μαλλιά και τα κρατάμε σφιχτά. Ιδανικά τα χτενίζουμε προς τα πίσω, για να μην περισσεύουν τριχάκια.
  3. Επενδύουμε στο λαστιχάκι
    Είναι σημαντικό να έχουμε το κατάλληλο αξεσουάρ, για να πιάσουμε τα μαλλιά μας κοτσίδα. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε διάρκεια στο χτένισμα και σταθερότητα.

Extra Tip: Αν οι άκρες φριζάρουν, μπορούμε να εφαρμόσουμε ελάχιστες σταγόνες λάδι ενυδάτωσης.

6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΑΛΟΓΟΟΥΡΑ| ΚΟΤΣΙΔΑ| PONYTAIL| HAIRSTYLE| ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΛΑΔΙ| ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ
MORE FOR YOU