Πώς να κάνετε τον πιο chic κότσο για το αυριανό meeting

Αν έχετε μακριά μαλλιά και θέλετε κομψό hairstyle, σας έχουμε δύο προτάσεις

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018
Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018
tumblr

Το μυστικό για να πετύχει ένας κότσος είναι να έχουμε ίσια και ενυδατωμένα μαλλιά. Όσο πιο λεία είναι τόσο πιο ομοιόμορφος θα είναι ο κότσος μας. 

Αφού λοιπόν κάνουμε μπάνιο και στεγνώσουμε καλά τα μαλλιά μας, εφαρμόζουμε ένα προϊόν που προστατεύει την τρίχα από τη θερμότητα και κάνουμε πιστολάκι σε μικρές τούφες. Σε περίπτωση που τα μαλλιά μας φριζάρουν, περνάμε κάποιες τούφες και με πρέσα.

Την επόμενη ημέρα πιάνουμε τα μαλλιά μας κοτσίδα και τα στριφογυρίζουμε για να σχηματίσουμε κότσο. Τυχόν τούφες που προεξέχουν τις στερεώνουμε με ένα τσιμπιδάκι. Επίσης ψεκάζουμε μία βούρτσα με hairspray και περνάμε τις ρίζες, για να μην πετάνε οι φύτρες των μαλλιών μας.

6 photos

Σε περίπτωση που έχετε στη διάθεσή σας αξεσουάρ μαλλιάν αντίστοιχο με αυτό που βλέπετε στο video παρακάτω, μπορείτε πολύ εύκολα να ακολουθήσετε το tutorial που βλέπετε και να πετύχετε chic and classy αποτέλεσμα στο χτένισμά σας.

Ο συγκεκριμένος κότσος θυμίζει κάτι από αυτόν που βλέπουμε στις μπαλαρίνες και στις αεροσυνοδούς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΚΟΤΣΟΣ| UPDO| ΠΙΑΣΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ| ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΚΟΤΣΟΣ| BUN| ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
MORE FOR YOU