HOME SWEET HOME

Η πιο έξυπνη ιδέα για μία διαφορετική λίστα γάμου


3 Ιουνίου 2015

f01682062ed982fec69d78a4fa29dda2.jpg

Ένας γάμος σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Το σπίτι είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που συνήθως αλλάζουν με έναν γάμο γι' αυτό καλό είναι να επενδύει κανείς στην ποιότητα. Είναι σημαντικό να υπάρχουν στο σπίτι στοιχεία και γωνιές που θα σας ξεκουράζουν με κυριότερο το υπνοδωμάτιο. Αυτός είναι ο χώρος που θα χαλαρώσετε, θα ξεκουραστείτε και φυσικά θα κοιμηθείτε. Μάλλον θα ήταν υπερβολή να μιλήσουμε για τη σημασία ενός καλού και ποιοτικού ύπνου στην ευεξία μας. Αλλά μιας κι αναφερθήκαμε, πρέπει να υπογραμμίσουμε το ρόλο του στρώματος.

WEDDING LIST-DELTIO

Για το νέο ξεκίνημα της ζωής σας λοιπόν υπάρχουν πολλοί λόγοι που αξίζει να επισκεφθείτε τα καταστήματα COCO MAT και να τους εμπιστευτείτε τη λίστα του γάμου σας. Τα άτομα της εταιρείας βρίσκονται στη διάθεση σας για να συζητήσετε τις ανάγκες σας πριν καταλήξετε στην επιλογή του νέου σας κρεβατιού, ενώ ένα πλήθος χειροποίητων προϊόντων ύπνου, λευκών ειδών και χειροποίητων επίπλων φτιαγμένα από φυσικά υλικά, περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Η υψηλή τους ποιότητα δεν εγγυάται μόνο απεριόριστο χρόνο ζωής αλλά σας δίνει συγχρόνως την ευκαιρία από δω και στο εξής να βιώνετε με πολυτέλεια τις απλές καθημερινές σας συνήθειες.

Η COCO MAT σας εύχεται βίον ανθόσπαρτο και σας κάνει δώρο με την εγγραφή σας στην λίστα γάμου ένα ονειρεμένο ταξίδι* στο COCO-MAT Eco Residence Serifos.

weddingListCOCO-MAT