HOME SWEET HOME

Το μυστικό για τέλειο ύπνο


19 Μαΐου 2016

01-2.jpg

Παρ' όλα αυτά όλες θα συμφωνήσουμε σε ένα: οι ρόλοι είναι πολλοί, καμιά φορά αντικρουόμενοι και σίγουρα χωρίς καμιά αμφιβολία, ιδιαιτέρως απαιτητικοί! Δεν είναι λίγες οι φορές που πιάνεις τον εαυτό σου να τρέχει πανικόβλητος να τα προλάβει όλα, αλλά δυστυχώς ο χρόνος είναι δεδομένος και η ξεκούραση κάτι που δεν μας χαρίζεται από μόνη του. Και στο τέλος της μέρας κάνεις τον απολογισμό σου και συνειδητοποιείς ότι για άλλη μια φορά, ο εαυτός σου ήρθε σε 2η μοίρα.

Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να κάνεις κάτι και γι’ αυτό. Τί καλύτερο από μια σωστή ξεκούραση, που δεν είναι άλλη από αυτή που σου προσφέρει ο βραδινός ύπνος; Ο σωστός όμως βραδινός ύπνος και λέγοντας σωστός εννοώ αυτόν που θα σου προσφέρει πραγματική χαλάρωση σε ολόκληρο το σώμα σου και αίσθημα απόλυτης αναζωογόνησης κατά το πρωινό σου ξύπνημα! Γιατί τα λέω αυτά;

Γιατί μια Τετάρτη που έδειχνε να κυλάει όπως όλες μου οι καθημερινές, μετά από πολλές ώρες στο γραφείο, φωτογράφιση για το site και κερασάκι στην τούρτα το καθιερωμένο training κάθε Τετάρτης στις 21.00, ένιωσα ξαφνικά ότι όλα σβήνουν και για να μην μακρηγορώ κατάλαβα από πρώτο χέρι τι είναι το περιβόητο burnοut που όλοι ακούμε, αλλά αν δεν μας χτυπήσει την πόρτα (που δεν σας το εύχομαι) δεν καταλαβαίνουμε τι είναι.

Μετά από αυτό πήρα μια μεγάλη απόφαση - δέσμευση, να παρέχω στον εαυτό μου ότι καλύτερο: πραγματική ξεκούραση, έστω και για τις 6-7 ώρες που κοιμάμαι το βράδυ και να βρω το πολυπόθητο συναίσθημα ευεξίας που είχα πολύ καιρό να αισθανθώ. Με αφορμή το νέο κατάστημα Media Strom που άνοιξε κοντά στο σπίτι μου (Λεωφ. Μαραθώνος 135, Γέρακας), την επόμενη κιόλας ημέρα πέρασα μια βόλτα για να δω από κοντά όλα αυτά που είχα κατά καιρούς ακούσει από γνωστούς μου που έχουν στρώμα από την Media Strom, όλα αυτά που κατά καιρούς διαβάζω για την εταιρία που παρέχει την κορυφαία εμπειρία ύπνου.

01

Φτάνοντας στο κατάστημα, η Έλενα ανέλαβε να με κατατοπίσει, εξηγώντας μου όλες τις λεπτομέρειες και ακούγοντάς με προσεκτικά να της εξηγώ την καθημερινότητα και τις ανάγκες μου. Χωρίς δεύτερη σκέψη με κατεύθυνε στην Optimum, την μοναδική και γεμάτη καινοτομίες σειρά της Media Strom που φέρνει νέα φιλοσοφία και δεδομένα στον ύπνο- την άκουγα προσεκτικά ενώ φανταζόμουν να ξαπλώνω σε ένα σύννεφο – δηλαδή το νέο μου στρώμα – αλλά είπα να είμαι λίγο «καχύποπτη» μέχρι όντως να δοκιμάσω τα στρώματα που υπήρχαν στο κατάστημα. Άλλωστε το πρώτο πράγμα που μου έλεγαν όλοι όταν γκρίνιαζα για το ότι ξυπνάω κουρασμένη, ήταν να πάω οπωσδήποτε να δοκιμάσω διάφορα στρώματα και μετά να αποφασίσω ποιο θα αγοράσω.

02

Αφού η Έλενα ολοκλήρωσε την κατατοπιστικότατη ενημέρωση, ήρθε η ώρα που περίμενα, αυτή της δοκιμής. Επιτέλους! Η αίσθηση των στρωμάτων της σειράς Optimum είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεστε. Νιώθεις αμέσως απίστευτη χαλάρωση από το πρώτο δευτερόλεπτο!

Με 4 διαφορετικούς τύπους στρωμάτων, κατέληξα ότι η σειρά Optimum είναι η ιδανική για εμένα. Η σειρά περιλαμβάνει το Silver, το Gold, το Platinum και το Diamond και επιβεβαιώνω ότι είναι όλα εξαιρετικά. Μετά από πολλές δοκιμές κατέληξα στο Diamond, ένα στρώμα που αγκαλιάζει το σώμα, χωρίς να του επιφέρει καμία αρνητική πίεση. Όλα τα στρώματα είναι ανατομικά και ορθοπεδικά, πολλαπλών ανεξάρτητων ελατηρίων και με με τεχνολογία κίνησης 360ο. Αυτό μπορείτε όχι μόνο να το νιώσετε ξαπλώνοντας αλλά και να δείτε το σύστημα ελατηρίων στο κατάστημα (σας τα λέω από τώρα γιατί από τον ενθουσιασμό σας όταν τα δοκιμάσετε πιστέψτε με θα θέλετε να φύγετε κατευθείαν με το νέο σας στρώμα και θα τα ξεχάσετε όλα).

05

04

Σημειώστε επίσης ότι το στρώμα αυτό έχει δύο πλευρές, Summer & Winter side, για να αισθάνεστε άνετα σε όλες τις εποχές. Το καλοκαίρι η σειρά Optimum αφήνει μία αίσθηση δροσιάς ενώ το χειμώνα βοηθά το σώμα να ζεσταθεί. Τώρα κοιμάμαι στην Summer side και νιώθω αυτή την αίσθηση φρεσκάδας που βοηθάει να κοιμηθώ πιο γλυκά και δροσερά!

06

Φυσικά, φεύγοντας πήρα και μαξιλάρια, αφού με τόσες επιλογές δεν μπορείς παρά να βρεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι ότι πλέον ξυπνάω απόλυτα ξεκούραστη, χωρίς πόνους και το γνωστό σε όλους μας "πιάσιμο" - έτοιμη να αντιμετωπίσω την busy καθημερινότητα μου με γεμάτες μπαταρίες!

Και σαν beauty fan ξέρω ότι η πραγματική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και ο ύπνος βοηθάει πολύ σε αυτό. Άλλωστε δεν είναι τυχαία η εμφάνιση των sleeping masks, που συνδέονται σε μεγάλο βαθμό με τις λειτουργίες του οργανισμού κατά την διάρκεια του ύπνου.

Sleeping tips

  • Ένας καλός ύπνος βοηθάει στη μείωση του άγχους και στην ενίσχυση της μνήμης.
  • Η ενέργεια που παίρνουμε έναν καλό ύπνο συμβάλλει εξαιρετικά στην αύξηση της παραγωγικότητας.
  • Αν κοιμάστε καλά βοηθάτε τον μεταβολισμό σας να λειτουργεί σωστά.
  • Η σεξουαλική ζωή βελτιώνεται ενώ ταυτόχρονα μειώνεται ο κίνδυνος κατάθλιψης.
  • Το σώμα αποκτά σωστή στάση και το πρόσωπο γίνεται πιο λαμπερό, λόγω ενός καλού και ποιοτικού ύπνου.

Extra tip: Στην αναζήτηση ενός καινούριου στρώματος, πριν αποφασίσετε ποιο είναι το ιδανικό, ξαπλώστε στη στάση με την οποία ξεκουράζεστε. Κάντε μερικές κινήσεις που συνηθίζετε στον ύπνο σας για να δείτε πως αντιδράει το στρώμα σε αυτές και μετά αποφασίστε αν το στρώμα σας θα είναι μαλακό σαν να έχετε ξαπλώσει στα σύννεφα ή αν θα είναι πιο σκληρό. Στη Media Strom υπάρχουν τόσες επιλογές που αναμφίβολα κάποιο στρώμα θα σας ικανοποιήσει.

Ξεκινήστε την έρευνα σας ή κάντε τις αγορές σας από την άνεση του καναπέ σας, στο νέο e-shop της εταιρίας mediastrom.com. Σε λίγες μέρες θα έχετε την παραγγελία στην πόρτα σας σε όλη την Ελλάδα!

Εναλλακτικά για δοκιμές που θα σας κάνουν να μην θέλετε να φύγετε από το κατάστημα, όλο το δίκτυο καταστημάτων εδώ. Μην ξεχάσετε να κάνετε like στην σελίδα της Μedia Strom στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα τους και εδώ το YouTube channel τους!