HOME SWEET HOME

Η Meghan Markle έκανε κάτι πολύ γλυκό στο σπίτι της


MMEINTANI

10 Σεπτεμβρίου 2017

20130911-zaf-ms4-060.jpg

Η αγαπημένη του Πρίγκηπα Harry, η οποία πρόσφατα έδωσε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Vanity Fair όπου μίλησε και για τη σχέση τους, έχει καταφέρει να κάνει το σπίτι της στον Καναδά να της θυμίζει την πατρίδα της ώστε να μην τη νοσταλγεί τόσο πολύ. Η ίδια εξήγησε σχετικά με το σπίτι της ότι προσπάθησε να βάλει πινελιές που να της θυμίζουν κάτι από California, όπως λεπτομέρειες από πατώματα από ανεπεξέργαστο ξύλο αλλά και πολύ φυσικό φως.

 

 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

 

"Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Los Angeles, είμαι ένα κορίτσι που ζει με την πίστη ότι όλα μπορούν να γιατρευτούν είτε με yoga, είτε με την παραλία ή μερικά αβοκάντο". Αυτό είχε γράψει παλιότερα σε ένα lifestyle blog που διατηρούσε - το οποίο φυσικά δεν υπάρχει πλέον.

 

 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Μέσα από τις φωτογραφίες που έχει μοιραστεί κατά καιρούς με τους followers της στο Instagram, αυτό που προσέχει κανείς στο σπίτι της είναι μια αρκετά ολιστική προσέγγιση προς τη διακόσμηση και το lifestlyle, με σεντόνια και κουρτίνες σε ανοιχτό χρώμα για να δίνουν φρεσκάδα και καθαρότητα στον χώρο και με πολλά βιβλία και φυτά να βάζουν μία νότα ζεστασιάς και φιλοξενίας.

Λέτε να προσπαθήσει να κάνει κάτι παρόμοιο όταν με το καλό μετακομίσει στο Παλάτι;

Θυμηθείτε εδώ ποια λάθη κάνει η Meghan Markle με το μακιγιάζ της

[gallery-715956]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα