HOME SWEET HOME

Πώς να διακοσμήσετε το σπίτι σας σύμφωνα με τα trends για το φθινόπωρο 2018


The Jennettes

4 Σεπτεμβρίου 2018

taglio.jpg

Το φθινόπωρο πλησιάζει και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή να ανανεώσουμε τον χώρο μας. Άλλωστε με την πτώση της θερμοκρασίας, θα βρισκόμαστε όλο και περισσότερο στη ζεστασιά του σπιτιού μας - γι' αυτό θα πρέπει να του δώσουμε έναν cozy και φρέσκο αέρα.

Ένας πολύ εύκολος τρόπος να το πετύχουμε αυτό είναι να αλλάξουμε τα πλακάκια στους χώρους του σπιτιού - και όχι μόνο στο μπάνιο μας. Φυσικά, αυτή η κίνηση είναι αρκετά μεγάλη επένδυση, οπότε είναι βασικό να γνωρίζουμε πως η αλλαγή που θα κάνουμε θα είναι διαχρονική αλλά και μέσα στα trends της εποχής. Γι' αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο βασικά trends για να ανανεώσετε τα πλακάκια του σπιτιού σας και να δημιουργήσετε εντυπωσιακούς χώρους που θα φιλοξενήσουν ημέρες χαλάρωσης και δημιουργικότητας για τη νέα σεζόν.

Τερακότα

Τα πλακάκια σε απόχρωση τερακότα μπορούν να δημιουργήσουν μία εξαιρετικά cozy αίσθηση στο χώρο σας, ενώ δίνουν έναν φυσικό τόνο και στα υπόλοιπα έπιπλα. Αν αναζητάτε τη ζεστασιά και την άνεση, το συγκεκριμένο χρώμα όχι μόνο βρίσκεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα trends του 2018, αλλά θα δώσει και το απαραίτητο στιλ στο σπίτι σας.

Αντίθεση

Μπορεί το minimal να παραμένει ένα βασικό trend όσον αφορά το decor, αλλά η φετινή χρονιά μιλά για αντίθεση. Είτε αυτό είναι σε πλακάκια ουδέτερου τόνου που συνδυάζονται με έπιπλα σε έντονα χρώματα στο σαλόνι σας, είτε είναι σε πλακάκια με rustic prints που συνδυάζονται με λευκά και μονόχρωμα, η αντίθεση μπορεί να φέρει έναν αέρα ανανέωσης στον χώρο σας και να τον κάνει να μοιάζει μοναδικός.

Patterns

Τα πλακάκια με patterns μπορούν να δημιουργήσουν ένα διασκεδαστικό φόντο σε κάθε χώρο. Τα χρώματα και η υφή μπορούν να τον κάνουν να λάμψει, ακόμα κι αν είναι ένας χώρος που τον θεωρούσατε βαρετό. Όσο πιο έντονα τα patterns, τόσο το καλύτερο!

Λευκό και μάρμαρο

Το λευκό μάρμαρο δεν θα πάψει ποτέ να είναι ένα από τα πιο stylish και διαχρονικά trends. Κι αυτό γιατί μπορεί να δώσει έναν αέρα κομψότητας και πολυτέλειας σε κάθε χώρο - και ειδικά στο μπάνιο μας. Επιλέξτε το λευκό χρώμα, με μερικές δόσεις γκρι, για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ξύλο

Ίσως το μεγαλύτερο trend για το 2018, τα πλακάκια σε μορφή ξύλου θα δώσουν τον πιο μοντέρνο και κομψό τόνο στον χώρο σας. Σε συνδυασμό με λευκό και γκρι, θα δημιουργήσετε μία εξαιρετικά χαλαρωτική και cozy ατμόσφαιρα - και πιστέψτε μας, η συγκεκριμένη τάση θα αργήσει πολύ να φύγει από το προσκήνιο.

Επισκευθείτε το www.porcelana.gr για να ανακαλύψετε τη νέα συλλογή για το φθινόπωρο, καθώς και tips για την ανανέωση του χώρου σας.