HOME SWEET HOME HOME TIPS

7 ιδιαίτεροι τρόποι που οι κρεμάστρες ρούχων μπορούν να σας λύσουν καθημερινά προβλήματα


18 Ιουλίου 2018

thehomeissue_clotheshangers0-1024x585.jpg

Μπορεί τις κρεμάστρες ρούχων να τις έχετε στο μυαλό σας ως κρεμάστρες… για τα ρούχα, αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα. Είτε πρόκειται για οικονομικές, πλαστικές, πολύχρωμες κρεμάστρες, είτε για την ακριβότερη ξύλινη κρεμάστρα υπάρχουν 7 ιδιαίτεροι τρόποι που μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να λύσετε διάφορα καθημερινά πράγματα στο σπίτι σας. Δείτε παρακάτω ποια είναι αυτά.

κρεμάστρες ρούχων

Κρεμάστε φωτογραφίες Μήπως έχετε μερικές φωτογραφίες ή έργα τέχνης με τα οποία θέλετε να διακοσμήσετε τον τοίχο σας γρήγορα και εύκολα; Πάρτε μερικές κρεμάστρες και χρησιμοποιώντας clips κρεμάστε τις φωτογραφίες σας και δημιουργήστε μια όμορφη σύνθεση που θα διακοσμήσει τον τοίχο σας.

κρεμάστρες ρούχων

Αποθηκεύστε περιοδικά Αν ψάχνετε έναν γρήγορο και οικονομικό τρόπο για να αποθηκεύσετε τα περιοδικά και τις εφημερίδες σας, τότε η λύση δεν είναι άλλη από τις κρεμάστρες ρούχων. Βάλτε μία, δύο ή τρεις κρεμάστρες στο σημείο της επιλογής σας και βάλτε πάνω τους τα περιοδικά σας, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

κρεμάστρες ρούχων

 

Διακοσμήστε τον τοίχο Οι ανάποδες κρεμάστρες στον τοίχο μπορούν να σας λύσουν πολλά καθημερινά προβλήματα, αλλά και να αποτελέσουν εξαιρετικά διακοσμητικά στοιχεία. Πάρτε για παράδειγμα την παρακάτω φωτογραφία, όπου η κρεμάστρα χρησιμοποιείται για να στηρίξει ένα μοναδικό διακοσμητικό αντικείμενο.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα