HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

6 γρήγοροι και οικονομικοί τρόποι για να κάνετε το μπάνιο σας να μοιάζει με σπα


24 Ιουλίου 2018

thehomeissue_mpanio-1-1024x584.jpg

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα πολυτελές μπάνιο στο οποίο θα χαλαρώνετε κάθε βράδυ μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Ακόμα, όμως, κι αν το δικό σας μπάνιο είναι μικρό και δεν μπορείτε με τίποτα να το φανταστείτε στιλάτο και πολυτελές, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να το μεταμορφώσετε. Ίσως δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να αλλάξετε πλακάκια ή να ξηλώσετε την μπανιέρα σας αλλά με τις μικρές και οικονομικές αλλαγές που σας προτείνουμε θα δώσετε αμέσως μια πινελιά πολυτέλειας στο μπάνιο σας.

Οι αλλαγές που σας προτείνουμε δεν θα κοστίσουν πάνω από 100 ευρώ και είναι πανεύκολο να γίνουν ακόμα και μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο. Τι περιμένετε λοιπόν;

Βάλτε τη φύση στο μπάνιο σας Μπορεί οι ατμοί και η υγρασία να μην κάνουν καλό σε κάποια ντελικάτα φυτά αλλά υπάρχουν και άλλα που αγαπούν την υγρασία όσο τίποτα άλλο. Οι ορχιδέες, για παράδειγμα, αγαπούν την υγρασία του μπάνιου ενώ οι κάκτοι, το μπαμπού και η αλόη επίσης είναι ιδανικά φυτά για μπάνιο.

Αντικαταστήστε τα κλασικά σαπούνια με πιο πολυτελή Μπορεί να μην έχετε την οικονομική δυνατότητα να αλλάξετε ολόκληρη την ντουζιέρα αλλά μπορείτε τουλάχιστον να αγοράσετε πολυτελή σαπούνια για να απολαμβάνετε το μπάνιο σας σαν βασίλισσα. Βάλτε τα και σε ένα όμορφο καλάθι και έχετε δημιουργήσει εύκολα και γρήγορα μια όμορφη, πολυτελή γωνιά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα