HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Πώς να μετατρέψετε εύκολα ένα δωμάτιο σε δύο


20 Αυγούστου 2018

photo-1502672260266-1c1ef2d93688.jpg

Όσο και αν σας φαίνεται αδύνατον υπάρχουν τρόποι για να χωρέσετε δύο δωμάτια σε ένα. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες που θα σας δώσουν έμπνευση για να κάνετε και εσείς κάτι παρόμοιο στο δικό σας σπίτι. 

Γραφείο και κρεβατοκάμαρα Θέληση να υπάρχει και όλα μπορούν να γίνουν ακόμα και αν ο χώρος σας είναι πολύ περιορισμένος. Όσο μικρό και αν είναι το υπνοδωμάτιό σας μπορείτε να χωρέσετε ένα μικρό γραφείο σε μια γωνιά. Μια πολύ καλή ιδέα για να εκμεταλλευτείτε κάθε σημείο του δωματίου είναι να βάλετε το γραφείο σε γωνία. Να το κάνετε, δηλαδή, γωνιακό. Μια καρέκλα που μαζεύει μετά τη χρήση της είναι ιδανική για να μην βρίσκεται μονίμως μέσα στα πόδια σας.

 

Προτιμήστε ένα γωνιακό γραφείο για την κρεβατοκάμαρά σας.

Προτιμήστε ένα γωνιακό γραφείο για την κρεβατοκάμαρά σας.

Γραφείο και κουζίνα Μπορεί να έχετε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε την κουζίνα σας μόνο για να μαγειρεύετε και να τρώτε μέσα σε αυτήν αλλά σκεφτείτε και λίγο διαφορετικά. Αν υπάρχει έστω και λίγος άδειος χώρος μπορείτε να βάλετε μια ξύλινη τάβλα στα χρώματα της κουζίνας σας και να την μετατρέψετε σε γραφείο.

 

Με μια μόνο ξύλινη τάβλα σε ένα κενό της κουζίνας σας μπορείτε να δημιουργήσετε το τέλειο γραφείο.

Με μια μόνο ξύλινη τάβλα σε ένα κενό της κουζίνας σας μπορείτε να δημιουργήσετε το τέλειο γραφείο.

Σαλόνι και τραπεζαρία Ακόμα και αν ο χώρος του σαλονιού σας είναι στενός, μια μακρόστενη τραπεζαρία, κατά πάσα πιθανότητα, μπορεί να χωρέσει. Φέρτε λίγο πιο κοντά τον καναπέ σας στην τηλεόραση και με ένα μακρόστενο χαλί οριοθετήστε το χώρο της τραπεζαρίας. Προτιμήστε καρέκλες που δεν πιάνουν πολύ χώρο για την τραπεζαρία.

 

thehomeissue_spiti03

Με ένα μακρόστενο χαλί οριοθετήστε το χώρο της τραπεζαρίας.

Σαλόνι και γραφείο Μια άδεια γωνιά στο σαλόνι σας σίγουρα θα υπάρχει και αν δεν υπάρχει μπορείτε να τη δημιουργήσετε. Πετάξτε αντικείμενα που δεν σας χρησιμεύουν σε τίποτα και τα φυλάτε από συνήθεια και βάλτε στη θέση τους ένα γωνιακό μικρό γραφείο για να κάνετε τη δουλειά σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!