HOME SWEET HOME ΟΜΟΡΦΑ ΣΠΙΤΙΑ

Olivia Palermo: Τα tips διακόσμησης του πιο διάσημου it girl


MMEINTANI

16 Ιουλίου 2018

olivia.jpg

H Ολίβια Παλέρμο είναι μια από τις κορυφαίες bloggers, fashionistas και editors της Αμερικής και έχει καταφέρει να κερδίσει μια μεγάλη μερίδα του κοινού παγκοσμίως που παρακολουθεί ανελλιπώς κάθε στιλιστική της εμφάνιση.

Η γνωστή fashionista παντρεύτηκε τον αγαπημένο της πριν λίγους μήνες και μοιράστηκε μαζί μας μερικά τιπς για να διακοσμήσετε το σπίτι σας όταν ξεκινήσετε τη συγκατοίκηση με τον σύντροφό σας - ή για να ανανεώσετε το σπίτι σας και μαζί και τη σχέση σας. Η Παλέρμο λέει πως το πρώτο σπίτι στο οποίο συγκατοίκησαν ήταν ένα πολύ μικρό στούντιο και μας επισημαίνει πως ο χώρος δεν παίζει κανέναν ρόλο στη δημιουργία ενός όμορφου σπιτικού.

Δημιουργήστε συνθέσεις τοίχου Η Ολίβια Παλέρμο σας συμβουλεύει να φτιάξετε μια σύνθεση με κάδρα με ασπρόμαυρες φωτογραφίες που έχετε βγάλει μαζί με τον σύντροφό σας. Βγάλτε μια μεγάλη γκάμα φωτογραφιών σε διάφορα μεγέθη και σχήματα και τοποθετήστε τις σε ιδιαίτερα κάδρα. Οι φωτογραφίες μπορεί να είναι κοινές σας φωτογραφίες, οικογενειακές, παιδικές, αλλά και φωτογραφίες με τοπία.

Στο σπίτι της Ολίβια υπάρχει όμορφη διακόσμηση με λουλούδια σε πολλά σημεία και λειτουργικά έπιπλα

Στο σπίτι της Ολίβια κυριαρχεί η χαρούμενη και ζεστή διακόσμηση με λουλούδια και λειτουργικά έπιπλα, ενώ στους τοίχους αλλά και σε διάφορα άλλα σημεία του σπιτιού υπάρχουν αρκετοί πίνακες.

Μην αφήνετε χώρους χωρίς διακόσμηση Διακοσμήστε τα πάντα μέσα στο σπίτι σας από ράφια, τραπέζια και άλλες επιφάνειες με μοναδικά αντικείμενα και διακοσμητικά που οι δυο σας έχετε μαζέψει με την πάροδο των χρόνων από ταξίδια, αγορές ή από δώρα. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία να θυμάστε είναι πως αν κάτι σας αρέσει πολύ θα μπορέσετε να το κάνετε να δουλέψει μέσα στον χώρο σας

Η γνωστή fashionista έχει εκμεταλλευτεί τον κάθε χώρο του σπιτιού και έχει δημιουργήσει το δικό της γραφείο με σχέδιά της και όμορφους πίνακες

Η γνωστή fashionista έχει εκμεταλλευτεί τον κάθε χώρο του σπιτιού και έχει δημιουργήσει το δικό της γραφείο με σχέδιά της και όμορφους πίνακες. Εντύπωση προκαλεί ο πίνακας οραματισμού που έχει φτιάξει και βρίσκεται πάνω στο γραφείο της, όπου εκεί τοποθετεί εικόνες με πράγματα που την εμπνέουν.

Δημιουργήστε cozy περιβάλλον με κεριά Βάλτε κεριά στο υπνοδωμάτιο, το μπάνιο αλλά και το σαλόνι. Επιλέξτε κεριά με όμορφα αρώματα όπως πορτοκάλι και γιασεμί που είναι unisex αρώματα. Τα κεριά δημιουργούν υπέροχη ατμόσφαιρα και κάνουν έναν χώρο πιο ζεστό και οικείο.

thehomeissue_palermo02

Ο δίσκος του διάσημου οίκου Hermes δίνει μια δόση πολυτέλειας στον χώρο, ενώ τα όμορφα κάτασπρα λουλούδια κάνουν το σαλόνι να φαίνεται πιο ζωντανό. Παρατηρώντας το σαλόνι της Ολίβια και του Τζόχαν θα προσέξετε πως ένας πίνακας μπορεί κυριολεκτικά να αλλάξει τελείως το στιλ ενός χώρου και να γίνει το επίκεντρο ενδιαφέροντος

Αναδείξτε τις προσωπικότητές σας Είναι ωραίο σε ένα σπίτι που μένουν δύο άτομα να είναι εμφανής η προσωπικότητα και των δύο σε κάθε σημείο του σπιτιού. Μην κρύβετε τα βιβλία που αρέσουν στον σύντροφό σας. Φροντίστε το σπίτι να είναι τακτοποιημένο χωρίς όμως να υποβαθμίζετε την προσωπικότητα του αγαπημένου σας. Αν ο ένας από τους δύο έχει κάποιο χόμπι τότε φροντίστε να αναδειχθεί με διακριτικότητα αλλά χωρίς υπερβολές.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα