ΟΜΟΡΦΙΑ

Cute Nails


RKPT

3 Μαΐου 2011

Picture1.png

Βάψτε τα παστέλ.

pastel nails

Τα μαύρα και τα γκρι βερνίκια νυχιών δεν ταιριάζουν καθόλου στην άνοιξη. Ακολουθήστε λοιπόν το trend της νέας σεζόν και επιλέξτε αποχρώσεις από την happy παλέτα των παστέλ. Οι ανοιχτές αυτές αποχρώσεις έχουν ένα επιπλέον πλεονέκτημα (που σπάνια θα σας το αποκαλύψουν στα nail bar): τυχόν ατέλειες που μπορεί να προκύψουν δε φαίνονται και τόσο έντονα. Επιπλέον τα γλυκά αυτά χρώματα ταιριάζουν με περισσότερα ρούχα και κάνουν τα άκρα σας να μοιάζουν με λαχταριστά macaron!

Έξυπνα nail tips:

Να το ξεκαθαρίσουμε. Όσο και να βιάζεστε, τα βήματα για ένα express μανικιούρ-πεντικιούρ επιβάλλεται να είναι τα εξής: 1. Απλώνετε τη βάση. 2. Απλώνετε δύο στρώσεις από το βερνίκι σας. 3. Απλώνετε το top coat. Για να σιγουρέψετε ότι τα νύχια σας είναι εντελώς στεγνά, βάλτε τα για 5 λεπτά κάτω από τρεχούμενο κρύο νερό ή μπροστά από το air condition του αυτοκινήτου. Tέλος, για να διαρκέσει περισσότερο το βερνίκι σας, περάστε συχνά top coat.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.