Μια μπύρα για τα μαλλιά μου

<p><strong>Το ξέρατε ότι η μπύρα έχει ευεργετικές ιδιότητες και για τα μαλλιά όταν είναι θαμπά και άτονα;</strong></p> <p>Χρησιμοποιήστε τη και χαρίστε στα μαλλιά σας λάμψη!</p>

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012
Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012

Το ξέρατε ότι η μπύρα έχει ευεργετικές ιδιότητες και για τα μαλλιά όταν είναι θαμπά και άτονα;

Η μπύρα περιέχει βιταμίνες του συμπλέγματος Β, πρωτεΐνες, μεταλλικά άλατα, αντιοξειδωτικά και αμινοξέα που θρέφουν, αναζωογονούν και τονώνουν τα μαλλιά αφήνοντας τα λαμπερά και με υπέροχο όγκο. Το όξινο Ph της μπύρας βοηθάει στην απομάκρυνση του περιττού σμήγματος και των υπολειμμάτων του σαμπουάν με αποτέλεσμα τα μαλλιά να μένουν ελεύθερα και να έχουν υπέροχο όγκο που διαρκεί περισσότερο.

Οδηγίες: Στο μπάνιο ή ντους, λούστε κανονικά τα μαλλιά σας, ξεπλύνετε τα καλά με άφθονο νερό και περιχύσετε τα ομοιόμορφα με ένα κουτάκι μπύρα σε θερμοκρασία δωματίου. Κάντε καλό μασάζ σε μαλλιά και τριχωτό της κεφαλής για 2-3 λεπτά. Συνεχίστε κανονικά το μπάνιο ή ντους σας και όταν ολοκληρώσετε με το σώμα ξεπλύνετε την μπύρα από τα μαλλιά σας με άφθονο χλιαρό προς κρύο νερό και αν τα μαλλιά σας είναι πολύ ξηρά απλώστε μια μαλακτική μαλλιών.
MORE FOR YOU