Εύκολο χτένισμα: ‘αλογοουρά’

<p><strong>Ένα χτένισμα που μπορείτε εύκολα να το κάνετε μόνες σας στο σπίτι, ιδανικό για το καλοκαίρι.</strong></p> <p>Δείτε εικόνες κι εμπνευστείτε για τη δική σας.</p>

Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012 Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012

Ένα χτένισμα που μπορείτε εύκολα να το κάνετε μόνες σας στο σπίτι, ιδανικό για το καλοκαίρι.

Ανέμελη αλογοουρά από την Blake Lively, ότι πρέπει για το καλοκαίρι στο νησί.

Η αλογοουρά είναι ένα χτένισμα που όλες οι γυναίκες έχουν δοκιμάσει. Ταιριάζει στα περισσότερα πρόσωπα και μπορεί να σταθεί επάξια εξίσου σε καθημερινές αλλά κι επίσημες εμφανίσεις. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, η αλογοουρά είναι το κατάλληλο χτένισμα των διακοπών. Θα σας γλιτώσει όχι μόνο από τον κόπο αλλά κι από τη ζέστη.

Styling tips:• Αν θέλετε να δώσετε μία πινελιά στυλ στην αλογοουρά σας στολίστε τη μ’ ένα φιόγκο από κορδέλα ή μ’ ένα κοκαλάκι που θα το τοποθετήσετε ακριβώς στη βάση της κοτσίδας. Μπορείτε επίσης να βάλετε κι ένα μικρό λουλούδι. • Φέρτε τα μαλλιά σας πλάγια και πιάστε σε μία χαμηλή κοτσίδα για πιο ανάλαφρο και girly look. • Μια ωραία ιδέα είναι αφού πιάσετε μία κοτσίδα να βάλετε ένα χρωματιστό λαστιχάκι λίγο πριν το τέλος της. Έπειτα σηκώστε ελάχιστα ώστε να φουντώσουν τα μαλλιά ανάμεσα στα δύο λαστιχάκια.

Πάρτε ιδέες για να κάνετε τη δική σας.

[imagebrowser id=155]


MORE FOR YOU