Πως να χωρέσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα μακιγιάζ σε ένα μικρό τσαντάκι clutch

<p><strong>Γνωρίζετε πολύ καλά ότι το αγαπημένο σας clutch τσαντάκι δεν είναι και πολύ πρακτικό γιατί χωράει το πολύ το κινητό σας, τα κλειδιά και ένα κραγιόν – τα πολύ βασικά και άκρως απαραίτητα.</strong></p> <p>Υπάρχει τρό

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2012
Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2012

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι το αγαπημένο σας clutch τσαντάκι δεν είναι και πολύ πρακτικό γιατί χωράει το πολύ το κινητό σας, τα κλειδιά και ένα κραγιόν – τα πολύ βασικά και άκρως απαραίτητα.

Σε καμία περίπτωση δεν χωράει το make up, το concealer, το ρουζ, ή τη σκιά ματιών για να κάνετε ένα φρεσκάρισμα στο μακιγιάζ σας. Ανακάλυψα, λοιπόν, ένα πολύ εύκολο κόλπο για να χωρέσετε αυτά τα προϊόντα – αυτό που θα χρειαστείτε είναι μια θήκη για φακούς επαφής.

Δείτε παρακάτω τα βήματα:

1. Καθαρίστε με οινόπνευμα τη θήκη των φακών επαφής και αφήστε τη να στεγνώσει καλά. 2. Επιλέξτε ποια προϊόντα θεωρείται απαραίτητα να έχετε στο τσαντάκι σας - το make up, το concealer, το κραγιόν, το ρουζ ή τη σκιά ματιών σε κρεμώδη μορφή. Αν θέλετε να έχετε μαζί σας πάνω από 2 προϊόντα μπορείτε να γεμίσετε δυο θήκες φακών επαφής. 3. Με μια καθαρή σπάτουλα πάρτε όση ποσότητα προϊόντος θεωρείτε αρκετή και μεταφέρετε τη στο δοχείο της θήκης των φακών επαφής. Αν το make up σας είναι υγρό τότε αντλήστε λίγη ποσότητα στη θήκη.


MORE FOR YOU