Καρέ χτένισμα με μπούκλες. Πως να το πετύχετε!

<p style="text-align: left;"><strong>Είδαμε το κλασσικό καρέ σε πολλές παραλλαγές μακρύ, κοντό, ασύμμετρο, με πολλές αφέλειες, με φράντζα ή χωρίς και άλλες.</strong></p> <p style="text-align: justify;">Μπο

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012
Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ένα στυλ που θεωρώ πολύ θηλυκό είναι το κοντό καρέ με μπούκλες. Μπορείτε να κάνετε αυτό το χτένισμα μια καθημερινή μέρα στη δουλειά αλλά και σε μια επίσημη βραδινή έξοδο.

Δείτε παρακάτω τα βήματα:

1. Μετά το λούσιμο στεγνώστε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα. Αφού φύγουν τα πολλά νερά, απλώστε στα μαλλιά σας μια κρέμα styling για προστασία κατά της θερμότητας και στεγνώστε τα με ένα πιστολάκι μαλλιών, στην αρχή σε χαμηλή θερμοκρασία.

2. Χτενίστε τα μαλλιά σας και με το πιστολάκι σε υψηλή θερμοκρασία ισιώστε τα ελαφρώς χτενίζοντας τα παράλληλα με μια χτένα.

3. Όταν στεγνώσουν τα μαλλιά σας, χωρίστε τα σε 4 μέρη και παίρνοντας μια – μια τούφα κάντε μπούκλες με ένα ηλεκτρικό ψαλίδι μαλλιών (περίπου 2,5 – 3 εκ.).

4. Όταν ολοκληρώσετε τις μπούκλες, χτενίστε τα μαλλιά σας με τα δάχτυλα σας για να τις χωρίσετε και να είναι πιο αέρινες και όχι στημένες. Ψεκάστε λίγη λακ μαλλιών και είσαστε έτοιμες.

Tip: Αν τα μαλλιά σας δεν έχουν πολύ όγκο, στο τελευταίο βήμα χτενίστε τα μαλλιά σας με τα δάχτυλα σας, έχοντας σκυμμένο το κεφάλι προς τα κάτω και ψεκάστε λίγη λακ.

Leonor Greyl Condition Naturelle Ενυδατικό γαλάκτωμα για κατεστραμμένα και άτονα μαλλιά. Περιέχει πρωτεΐνες και κολλαγόνο που ενυδατώνουν, μαλακώνουν και τρέφουν τα μαλλιά ενώ τα προστατεύουν από το ίσιωμα με πιστολάκι.

Leonor Greyl Spray Structure Naturelle Σπρέι για το styling κάθε τύπου μαλλιών, επιπλέον προσφέρει όγκο, λάμψη και προστασία από τον ήλιο.


MORE FOR YOU