Η τάση "ombre hair"

<p><strong>Την τελευταία πενταετία οι fashion icon celebrities όπως η Σάρα Τζέσσικα Πάρκερ, η Ζιζέλ και η Κέιτ Μος έχουν υιοθετήσει στα μαλλιά το look ombre hair. </strong></p> <p>Φέτος είναι πιο hot από ποτέ!</p>

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011 Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

Την τελευταία πενταετία οι fashion icon celebrities όπως η Σάρα Τζέσσικα Πάρκερ, η Ζιζέλ και η Κέιτ Μος έχουν υιοθετήσει στα μαλλιά το look ombre hair. Φέτος είναι πιο hot από ποτέ!

Αφήστε στα μαλλιά σας τη ρίζα να μακρύνει περίπου επτά δάχτυλα. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να το κάνετε μόνοι σας, γιατί το χρώμα πρέπει να είναι αρμονικό. Μην επιλέξετε εντυπωσιακές διχρωμίες εκτός αν το νεαρό της ηλικίας σας μπορεί να το υποστηρίξει. Αν αποφασίσετε να κάνετε αυτή την αλλαγή, είναι σίγουρο ότι θα επισκεφτείτε το κομμωτήριο λιγότερες φορές και τα μαλλιά σας θα είναι πιο υγιή. To καλύτερο απ΄όλα είναι ότι η διχρωμία φωτίζει το πρόσωπο ιδιαίτερα για όσες έχετε καστανή βάση και τα υπόλοιπα μαλλιά σας είναι ξανθά. Για καλύτερα αποτελέσματα, θα σας συμβούλευα να πάρετε τη γνώμη του κομμωτή σας. Πρόκειται για μία ιδιαίτερη τεχνική και πρέπει για να μπορέσετε να μπείτε στη διαδικασία αργά και σωστά.

MORE FOR YOU