ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Σμιλευμένο σώμα με καμπύλες


12 Φεβρουαρίου 2014

BIOTHERM.jpg

Με το νέο Body Sculpter της Biotherm.

Κάθε γυναίκα ονειρεύεται ένα όμορφο σώμα, με στενή μέση και καμπύλες στα σωστά σημεία. Επιθυμεί να είναι υγιής, να νιώθει άνετα με τις καμπύλες της και να μην έχει κανένα κόμπλεξ για τη σιλουέτα της.

Η Biotherm, ειδικός στη φροντίδα σώματος, έρχεται να καλύψει αυτή την ανάγκη, προσφέροντας ένα καινούριο προϊόν αναδιαμόρφωσης του σώματος, που ενσωματώνει ένα πολύ ισχυρό ενεργό συστατικό ανασυγκρότησης σε ένα δροσερό gel, που στοχεύει στο τοπικό πάχος και συσφίγγει τη σιλουέτα, το Body Sculpter.

BIO

Το Body Sculpter, χάρη στην ελαφριά και βελούδινη υφή του μπορεί να εφαρμόζεται με μαλάξεις κάθε βράδυ, την ώρα δηλαδή που κάθε γυναίκα έχει το περιθώριο να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί. Οι γλυκές νότες φρούτων και λουλουδιών, που είναι αρωματισμένο θα προσφέρουν την αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας.

Χρησιμοποιήστε το Body Sculpter για θεαματικά αποτελέσματα στη μείωση της όψης του φλοιού πορτοκαλιού στους μηρούς μέσα σε 7 ημέρες, στη μείωση του όγκου στην περιφέρεια των γοφών, της κοιλιάς και των μηρών μέσα σε 4 εβδομάδες καθώς και στη μείωση εκατοστών στην περιφέρεια των μηρών, της μέσης και των γοφών.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.