Ένα βραβείο για την Oriflame

Από την την Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014 Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

Η Oriflame βραβεύτηκε από την Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή για τη συνεχή στήριξή της στο έργο της ΕΟΕ και για την επιμέλεια του μακιγιάζ των ιερειών και αθλητών που συμμετείχαν στην Τελετή Αφής & Παράδοσης της Ολυμπιακής φλόγας, στην Αρχαία Ολυμπία και στο Καλλιμάρμαρο αντίστοιχα, για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, SOCHI 2014.

IMG_6843

Η τελετή έγινε στις 14 Ιανουαρίου, στα γραφεία της Ολυμπιακής Επιτροπής στο Μαρούσι με την παρουσία υπουργών, πολιτικών, αθλητικών παραγόντων και του συμβουλίου Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για τη βράβευση των υποστηρικτών – χορηγών της Ολυμπιακής Φλόγας & Λαμπαδηδρομίας, καθώς και όλων των αθλητών – αθλητριών που διακρίθηκαν το 2013 με μετάλλια σε παγκόσμιους και ευρωπαϊκούς αγώνες.

Κωνσταντίνος Μαρινάκης παραλαμβάνει το βραβείο από τον Ανδρέα Κλωνάρη, Μέλος της ΕΟΕ

Το βραβείο παρέδωσε ο Ανδρέας Κλωνάρης, μέλος του ΕΟΕ στο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Oriflame Κωνσταντίνος Μαρινάκης , ο οποίος δήλωσε ότι «Αισθάνομαι ότι είναι υποχρέωση όλων μας η στήριξη του έργου της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, το οποίο προβάλει το Ολυμπιακό Πνεύμα σε όλο τον κόσμο. Η βράβευση αυτή είναι μεγάλη τιμή για την εταιρεία μας!»

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.


Tags: ORIFLAME| ΒΡΑΒΕΙΟ| ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ| ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ| ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
MORE FOR YOU