ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Άρωμα… ιδρώτα στις μασχάλες; Εξαφανίστε το οριστικά μαζί με τον ιδρώτα!


21 Ιουλίου 2016

logo-in-text.jpg

Πιθανόν να έχετε ακούσει για celebrities, που καταφεύγουν στο botox για να μην καταστρέψει ο ιδρώτας τους τα φορέματα των σχεδιαστών που φορούν κατά τη διάρκεια των απονομών Όσκαρ ή περπατώντας στο κόκκινο χαλί στις Κάννες. Η υπερβολική εφίδρωση στις μασχάλες και το άρωμα… ιδρώτα, που εκπέμπεται, είναι ένα ενοχλητικό και ντροπιαστικό πρόβλημα. Όχι, όμως πια! Η miraDry είναι η πρώτη, κλινικά αποδεδειγμένη, μη-επεμβατική θεραπεία για τη μείωση της εφίδρωσης και κακοσμίας στις μασχάλες με μόνιμα αποτελέσματα!

Η μυρωδιά του ιδρώτα ενός ατόμου, που προκαλείται από την υπερβολική εφίδρωση στις μασχάλες του σε συνδυασμό με καταστάσεις άγχους και στρες, δημιουργεί αναστάτωση στους γύρω του και αμηχανία στον ίδιο, ειδικά όταν βρίσκεται σε κοινωνικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις ιδιαίτερου ενδιαφέροντος. Ο ιδρώτας με μυρωδιά στις μασχάλες προέρχεται από τους αποκρινείς ιδρωτοποιούς αδένες. Ο ιδρώτας που παράγουν οι αδένες αυτοί αποτελείται κατά 80% περίπου από νερό και 20% από λιπίδια και πρωτεΐνες. Η μυρωδιά δημιουργείται όταν τα βακτήρια στις μασχάλες, που ζουν φυσιολογικά στο ανθρώπινο σώμα, απορροφήσουν τα λιπίδια και τις πρωτεΐνες.

Όταν γνωρίζετε τον “εχθρό” στις μασχάλες σας, πρέπει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να τον αντιμετωπίσετε. Μέχρι σήμερα, διατίθενται διάφορα προϊόντα και μη-επεμβατικές θεραπευτικές μέθοδοι για την μείωση του ιδρώτα και της κακοσμίας στις μασχάλες, όμως οι λύσεις που προσφέρουν είναι προσωρινές και συνήθως μη ικανοποιητικές. Τα αντιιδρωτικά, ανάλογα με τη σύνθεση και τον τρόπο χρήσης τους, παρέχουν προστασία το πολύ 24 με 48 ώρες. Τα κλασικά αποσμητικά δεν σταματούν την εφίδρωση, απλά καλύπτουν για πολύ λίγο την κακοσμία με ένα άρωμα και φυσικά αφήνουν στα ρούχα αντιαισθητικούς κίτρινους λεκέδες. Το botox αναστέλλει προσωρινά τη λειτουργία των ιδρωτοποιών αδένων, πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε 4 μήνες και δεν μπορεί να εξουδετερώσει την μυρωδιά του ιδρώτα. Τα LASER, επίσης, έχουν αποτέλεσμα προσωρινό και όχι ιδιαίτερα ικανοποιητικό.

1

Η θεραπεία miraDry είναι η μοναδική, που μπορεί να δώσει οριστική λύση τόσο στο πρόβλημα της εφίδρωσης όσο και στην κακοσμία του ιδρώτα στις μασχάλες. Θεωρείται η πλέον επαναστατική θεραπεία σε όλο τον κόσμο, αφού επιτυγχάνει μόνιμα αποτελέσματα χωρίς επέμβαση, χωρίς πόνο και χωρίς παρενέργειες. Η καινοτομία της έγκειται στην προηγμένη τεχνολογία μικροκυμάτων που χρησιμοποιεί, μέσω της ειδικά σχεδιασμένης συσκευής της. Η τεχνολογία αυτή είναι απόλυτα ασφαλής καθώς η ενέργεια εκπέμπεται σε μήκη κύματος που βρίσκονται ακριβώς ανάμεσα σε αυτά που χρησιμοποιούμε στις αποδεδειγμένα ασφαλείς συσκευές της ιατρικής, στα LASER και τα RF. Επιπλέον, η miraDry είναι η μοναδική μη-επεμβατική μέθοδος, που έχει λάβει την έγκριση του αυστηρού οργανισμού φαρμάκων FDA της Αμερικής για την θεραπεία της μασχαλιαίας υπεριδρωσίας και βρωμιδρωσίας με μόνιμα αποτελέσματα!

2

Η συσκευή χειρός του miraDry στοχεύει ιδρώτα και κακοσμία στην πηγή τους: διοχετεύει επιλεκτικά ενέργεια στους ιδρωτοποιούς αδένες της μασχάλης και τους οδηγεί σε εξάλειψη. Η διαδικασία γίνεται με απόλυτη ασφάλεια καθώς η ενέργεια διοχετεύεται μόνο στους ιδρωτοποιούς αδένες χωρίς να επηρεάζει απολύτως κανέναν γειτονικό ιστό με αυτούς. Κι επειδή μόνο το 2% από το σύνολο των ιδρωτοποιών αδένων του σώματος κατοικούν στις μασχάλες, η εξάλειψή τους δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στο σώμα αφού υπάρχει πλήθος άλλων που μπορούν να φροντίσουν για την ισορροπία της θερμοκρασίας του.

_MIR_Miramar_Logo_PMS_Coated

Η θεραπεία miraDry εφαρμόζεται στην Ελλάδα, στα δερματολογικά ιατρεία IQ Dermatology Care και ολοκληρώνεται μέσα σε μία μόνο συνεδρία που διαρκεί περίπου μία ώρα. Μετά το τέλος της θεραπείας μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στη δουλειά σας και στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα www.tzermias.gr/υπεριδρωσια/.

Dr. Τζερμιάς Χριστόφορος

https://www.youtube.com/watch?v=QvpinLV-oIA&feature=youtu.be  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.