ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Blue Therapy: Κρέμες ημέρας & νύχτας


The Jennettes

11 Οκτωβρίου 2019

Blue Therapy: Κρέμες ημέρας & νύχτας

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΑ ΟΡΑΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΗΡΑΝΣΗΣ

Ως παγκόσμιος ειδικός στα προηγμένα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, η Biotherm ξέρει ότι η καθημερινή ζωή μπορεί να αφήσει το αποτύπωμά της στην επιδερμίδα μας. Ενισχυμένες με το αποκλειστικό συστατικό Life Plankton™ της Biotherm, οι νέες ΚΡΕΜΕΣ ΗΜΕΡΑΣ & ΝΥΧΤΑΣ BLUE THERAPY AMBER ALGAE
REVITALIZE καταπολεμούν τα ορατά σημάδια του χρόνου και αποκαθιστούν τη νεανική λάμψη της επιδερμίδας.

Εμπλουτισμένες με το νέο εμβληματικό συστατικό, το χρυσό φύκος Amber Algae, έναν ισχυρό παράγοντα της φύσης, οι ΚΡΕΜΕΣ ΗΜΕΡΑΣ & ΝΥΧΤΑΣ ενυδατώνουν, συσφίγγουν και λειαίνουν, για να μεταμορφώνουν ορατά την επιδερμίδα, τον τόνο και την υφή της. Χαρίστε ξανά στην επιδερμίδα σας τη φυσική της λάμψη.

#YouthHasNoAge

ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗ ΖΩΗ, ΞΑΝΑΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ

ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ.

Πλούσια υφή που γίνεται ένα με την επιδερμίδα και απορροφάται γρήγορα. Η ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ περιέχει μικροπέρλες που γίνονται ένα με την επιδερμίδα κατά την εφαρμογή του προϊόντος. Ιδανική για καθημερινή χρήση, ενυδατώνει την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της λάμψη χάρη στις ροζ μικροπέρλες για φωτεινή όψη. Η ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ έχει τη λεγόμενη υφή TtT (Thick-to-Thin-to-Thick) που είναι εμπνευσμένη από δημοφιλείς κορεατικές υφές: είναι πυκνή στην όψη & στο άγγιγμα, γίνεται λεπτόρρευστη κατά την εφαρμογή και απορροφάται εύκολα, και έχει πυκνό τελείωμα, για να προσφέρει αίσθηση προστασίας και άνεσης.
Συνδυάζει ένα χρυσό φύκος – το Laminaria Ochroleuca – το οποίο χρησιμοποιείται για την εκπληκτική του ικανότητα να παράγει μόνο του τη ζωτική του ενέργεια, και ένα ισχυρό μίγμα θρεπτικών στοιχείων που προσφέρουν εντατική θρέψη και ενδυναμώνουν τον επιδερμικό φραγμό.
Πιο πλούσια και πιο πυκνή, η ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ περιβάλλει την επιδερμίδα με ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας, για να είναι πιο λεία και πιο φωτεινή το πρωί. Μια εξαιρετικά θρεπτική κρέμα νύχτας που ενδυναμώνει και τονώνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την ανανεωμένη.

#YouthHasNoAge

ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΗ ΖΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ
Πιο λεία, πιο σφριγηλή, πιο φωτεινή - μεταμορφωμένη: οι νέες ΚΡΕΜΕΣ ΗΜΕΡΑΣ & ΝΥΧΤΑΣ BLUE THERAPY AMBER ALGAE
καταπολεμούν την ξηρότητα, τη θαμπή όψη και τον ανομοιόμορφο τόνο, για να καταπολεμούν τα ορατά σημάδια του χρόνου, χάρη σε έναν μοναδικό συνδυασμό θρεπτικών συστατικών.

Χρυσό φύκος (Laminaria Ochroleuca): αναγνωρισμένο για την ικανότητά του να παράγει μόνο του τη ζωτική του ενέργεια, το χρυσό φύκος αναπλάθει την επιδερμίδα, δρώντας τόσο στις βαθιές, όσο και στις επιφανειακές ρυτίδες, για να αποκαθιστά τη λάμψη της.
Life Plankton™: το πιο πρωτοποριακό συστατικό στον τομέα των καλλυντικών προϊόντων.
5 φυτικά έλαια: συμβάλλουν στη διατήρηση της υγρασίας και της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Ελαιόλαδο, έλαιο κουκουτσιού βερίκοκου, καλαμποκέλαιο, έλαιο σπόρων πασιφλόρας, έλαιο πίτουρου ρυζιού: πλούσια σε λιπαρά οξέα, θρέφουν την επιδερμίδα και προστατεύουν τον επιδερμικό φραγμό.
Βούτυρο Karité: θρέφει και απαλύνει την επιδερμίδα.

Άμεσα, η επιδερμίδα είναι απόλυτα ενυδατωμένη και αναζωογονημένη, ενώ επανορθώνεται σε βάθος, μειώνοντας σημαντικά τα ορατά σημάδια του χρόνου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.