ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Υποδεχτείτε τις νέες ξανθές αποχρώσεις της μόνιμης βαφής μαλλιών SYOSS OLEO Intense


22 Απριλίου 2020

Υποδεχτείτε τις νέες ξανθές αποχρώσεις της μόνιμης βαφής μαλλιών SYOSS OLEO Intense

Χωρίς αμμωνία με έλαια για Έντονη Περιποίηση & Διάρκεια Χρώματος!

Ψάχνεις κι εσύ το τέλειο ξανθόπου θα αναδείξει τη γοητεία και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου; Το SYOSS παρουσιάζει τιςνέες αποχρώσεις της μόνιμης βαφής OLEO Intense, που εγγυώνταιένα ακαταμάχητοξανθό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλαπροσφέρουνπεριποίηση και μοναδικό χρώμα που διαρκεί.

Η μόνιμη βαφή SyossOleoIntenseχωρίς αμμωνία είναι ήπια με τα μαλλιά σας και προσφέρει την τέλεια κάλυψη λευκών. Η φόρμουλα της βαφής περιέχει έλαια που βοηθάνε τα χρωστικά πικμέντα να διευσδύουν βαθιά στο εσωτερικό της τρίχας για μέγιστη ένταση και διάρκεια χρώματος, ενώ παράλληλα η μαλακτική κρέμα περιέχει το περιποιητικό έλαιο Argan, γνωστό για τις ιδιότητες του να αφήνει τα μαλλιά απαλά, λαμπερά και μεταξένια. H βαφή SyossOleoIntense προσφέρει εντατική περιποίηση μετά τη διάρκεια της βαφής για δυνατά μαλλιά που δείχνουν υγιή.

Παράλληλα με τις νέες αποχρώσεις, η βαφή SyossOleoIntenseανανεώνεται, αλλάζει εμφάνιση, σε πιο μοντέρνακαι premium συσκευασία.  

Syoss. Μαλλιά Όμορφα κάθε μέρα Ανακάλυψε τις 3 νέες ξανθές αποχρώσεις της μόνιμης βαφής SYOSSOLEOIntense:

jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.